ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Η χημειοθεραπεία είναι συναισθηματικά και σωματικά εξαντλητική. Χρειάζεται εσωτερική δύναμη, αλλά και υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένεια. Αλλά μερικές φορές η οικογένεια είναι μακριά και ο ασθενής πρέπει να αντέξει μόνος του την θεραπεία.

Όταν η Maria Glasure επισκέφθηκε το κέντρο καρκίνου στο Οχάιο, το περασμένο έτος, δεν είχε ιδέα για την έκπληξη επανένωσης που την περίμενε.
Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο αριστερό στήθος, στη σπονδυλική στήλη και στον αριστερό της πνεύμονα. Εκείνη περίμενε να μιλήσει με έναν γιατρό σχετικά με την θεραπείας της. Αλλά όταν μπήκε ο γιατρός, είδε κάποιον άλλον… τον γιο της!
Ο γιος της ήταν μακριά από το σπίτι για δύο χρόνια, αφού υπηρετούσε στο ναυτικό. Στο παρακάτω βίντεο, εκπλήσσει ευχάριστα τη μαμά του και της προσφέρει δύναμη και υποστήριξή στην πιο τρομακτική και οδυνηρή στιγμή στη ζωή της.
Οι δύο τους αγκαλιά σε μια πραγματικά εξαιρετική και συγκινητική συνάντηση.
Ελπίζουμε ότι η παρουσία του θα της δώσει τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεται για την καταπολέμηση του καρκίνου! Πολλές ευχές σε εκείνη και την οικογένειά της!
Πηγή: fanpage
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top