ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια μητέρα, η Natasha Gent, 28 ετών από το Medway του Kent, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι το μωρό που περίμενε θα είχε πολλά μαλλιά, αφού ανίχνευσαν πολλά στο κεφάλι της μικρής Holly στο υπερηχογράφημα των 20 εβδομάδων.

Τώρα, μόλις τέσσερις μήνες μετά την γέννησή της, τα όμορφα πυκνά μαλλιά της τραβούν την προσοχή όλων όπου κι αν πάει, με πολλούς να τη συγκρίνουν με μια μικρή κούκλα.

Ευτυχώς για τη Natasha και τον σύζυγο της Ashley, η Holly είναι πολύ ευτυχής και της αρέσει να κάνει μπάνιο και να της περιποιούνται τα μαλλιά της.

Η μητέρα της για πρώτη φορά δήλωσε: «Η Holly απολαμβάνει απόλυτα το μπάνιο της και να της χτενίζω τα μαλλιά της. Όταν είναι βρεγμένα, τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τους ώμους της.

Στήριξε μας με ένα Το απολαμβάνει πραγματικά και μερικές φορές προσπαθεί να χτενιστεί μόνη της. Τα μαλλιά της είναι τόσο αστεία. Έχουν μεγαλώσει προς τα πάνω, οπότε αφού της τα στεγνώσω, μοιάζει σαν σκαντζόχοιρος! Μας κάνει να γελάμε τόσο πολύ».
Proud: Parents Natasha and Ashley both love daughter Holly's 'beautiful' thick hairHolly in hospitalBaby Holly Gent
Παρά την προειδοποίηση των γιατρών, η Natasha και ο Ashley εξακολουθούσαν να είναι συγκλονισμένοι από τα τόσα μαλλιά της κόρης τους.

«Δεν έχουν σταματήσει να μακραίνουν από την ημέρα που γεννήθηκε», είπε ο μπαμπάς της. «Είμαστε τυχεροί που κάθεται εύκολα για να της τα φροντίσουμε».

Centre of attention: Strangers stop Holly on the street to admire her long brunette locksHolly GentCarefully coiffed: Natasha said Holly's hair is still unruly, even after it has been washed

Όπου και να πάνε, από το σούπερ μάρκετ μέχρι το εστιατόριο, πάντα κάποιος θα σταματήσει να σχολιάζει τα μαλλιά της κόρης της.

«Πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν την μικρή και αναρωτιούνται για τα μαλλιά της. Είναι ωραίο για μια μαμά να το ακούει αυτό, αν και μερικές φορές δεν ξέρω τι να απαντήσω! Προφανώς για μένα, η Holly θα είναι πάντα το πιο όμορφο παιδί και μου αρέσει που παίρνω φιλοφρονήσεις από άλλους ανθρώπους», είπε η μαμά της.
Cuddles: Holly with father AshleyAnd snuggling up with mother NatashaBath time: When Holly's hair is wet, it stretches down past her shoulders, picturedBaby Holly GentHolly Gent

Και πρόσθεσε: «Είμαστε και οι δύο οπαδοί των μακριών μαλλιών, αλλά είναι σίγουρο ότι γρήγορα πρέπει να επισπευτούμε ένα κομμωτήριο». Πάντως η μικρή είναι φιλική και όταν οι άνθρωποι έρχονται πάνω της απλά χαμογελά και το απολαμβάνει!
Πηγή: fanpage.gr 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top