ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

BIASMOI-ELLHNOKYPRIVN-1Δρούσαν σαν τους σημερινούς ισλαμοφασίστες!

Ο Αττίλας χτυπά την Μ.Ανατολή!

Δείτε εδώ το βιντεο :http://youtu.be/2vSF62MWvVc

Μογγόλοι και ….σύμμαχοι

πηγή

Συγκλονιστικές περιγραφές εν ψυχρώ εκτελέσεων Ελληνοκυπρίων από Τούρκους και βιασμούς γυναικών περιγράφει σ’ ένα συγκλονιστικό κείμενό του Τουρκοκύπριος εκδότης – δημοσιογράφος.
Ο Σενέρ Λεβέντ που εκδίδει στα κατεχόμενα την εφημερίδα AFRIKA δημοσιεύει ένα άρθρο στο οποίο περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες .
Το κείμενό του όπως έχει μεταφραστεί από τα tourkikanea.gr
«Δεν ξέρω εσείς πως διαβάζετε αυτές τις ιστορίες αλλά εγώ όσο τις διαβάζω ανατριχιάζω… Απερίγραπτα αισθήματα κυκλώνουν την ψυχή μου…Δεν ξέρω μπορεί να φερθώ ακατάλληλα…Βρίζω…Θυμώνω…Μου έρχεται να κλάψω…Θέλω να ανέβω σε ένα βουνό και να κραυγάσω όσο αντέχουν τα πνευμόνια μου… Αυτή πατρίδα είναι η δική μου πατρίδα…Και όλα αυτά συνέβησαν στην πατρίδα μου…
Η κοινότητα των πολιτικών που ασχολούνται μόνο με τα δικά τους και δεν νοιάζονται για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
Ποιος θα τους το έλεγε ότι μια μέρα θα τους συνέβαιναν όλα αυτά…Και να τους το έλεγαν δεν θα το πίστευαν…Ότι δηλαδή μια μέρα θα ερχόταν κάποιοι και θα σκότωναν παιδιά και γέρους όλους ανεξαιρέτως…Που θα λεηλατούσαν τα σπίτια και θα βίαζαν γυναίκες και κορίτσια…Ποιος θα το σκεφτόταν ;
Μήπως το είχαμε σκεφτεί εμείς ; Και όμως σε αυτό τον φρικαλέο κόσμο όλα είναι δυνατά…
Οι τρίχες μου σηκώνονται όσο ακούω εκείνες τις ιστορίες…Μια ακόμη φρίκη μου περιέγραψαν πριν από λίγες μέρες. Ένας αιχμάλωτος Ελληνοκύπριος…
Κείτεται μέσα στα αίματα κάτω….Όπου να είναι θα αφήσει την τελευταία του αναπνοή…Ευρισκόμενος κάτω είπε “Ζήτω το ελληνικό έθνος, ζήτω η ένωσις…”
Εκεί λοιπόν ένας Τουρκοκύπριος εξουσιοδοτημένος με το να σκοτώνει τους Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, πατάει τον λαιμό του στρατιώτη… Και μετά ακουμπά το αυτόματο του στο κεφάλι του…Τράβηξε την σκανδάλη…Ο διαλυμένος εγκέφαλος πετάχτηκε έξω και κόλλησε στην μπότα του…Τόσο πολύ που επί μέρες δεν μπόρεσε να καθαρίσει την μπότα του…
Η Σεβγκιούλ Ουλουντάγ που ακολουθεί τα ίχνη των αγνοουμένων περιέγραψε πάλι φριχτά πράματα… Δύο Τουρκοκύπριοι συνέλαβαν μια Ελληνοκύπρια…Την βίασε ο ένας…Και μετά την σκότωσε…Ο άλλος θύμωσε : Γιατί δεν την άφησες και για μένα ; Και γυρνά ο άλλος και του λέει “ακόμη ζεστή είναι, αν θες πάνε και εσύ”….
Και το πιο άσχημο είναι πως χρόνια μετά αυτοί οι δύο φίλοι λογομάχησαν σε ένα καφενείο : “Δεν σε συγχώρησα ποτέ, αυτή η γυναίκα ήταν και δικό μου δικαίωμα…Έπρεπε να την αφήσεις και σε μένα, αλλά εσύ βιάστηκες να την σκοτώσεις…”
Αυτές οι ιστορίες δεν σας ανατριχιάζουν ; Τα οστά που βρίσκονται στις ανασκαφές αποδίδονται στις οικογένειες αλλά δεν τους ανακοινώνεται πως σκοτώθηκαν… Και όμως αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό ;…
Ο Ντερβίς Έρογλου κάλεσε τον Αναστασιάδη να επισκεφτούν μαζί το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα.. Και τι θα κάνουν εκεί ; Θα ανάψουν κερί για ειρήνη ; Αυτό που πρέπει να άνουν είναι να επισκεφτούν τους ομαδικούς τάφους, όχι το μοναστήρι… Τέτοια πρόταση κάνε κύριε Ντερβίς …Πάτε στους ομαδικούς τάφους…Και βγάλτε μαζί τις σωρού των αγνοουμένων… Να δούμε τότε ο Αναστασιάδης θα απορρίψει την πρόταση;
Σενέρ Λεβέντ

Εφ. Αφρίκα

Η άγνωστη ιστορία: Η εκτέλεση της 17χρονης Κύπριας από τους Τούρκους το 1974 για να αποφύγει την ατίμωσηΗ εκτέλεση της Ανδρούλας για να αποφύγει την ατίμωση και τον βιασμό απο τους Τούρκους Στρατιώτες 22 Αυγούστου του 1974

Επειδή ο πολιτισμένος κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει με τους Ισλαμιστές που βιάζουν και σφάζουν εκ καιρώ πολέμω να θυμίσουμε και εμείς από την πλευρά μας ένα γεγονός που συνέβη στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο όχι από ακραίους Ισλαμιστές αλλά απο πολιτισμένους γείτονες και μάλιστα όχι από αντάρτες αλλά από τακτικό Στρατό

Έτσι για να μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε !
Αύγουστος 1974. Οι βάρβαροι Τούρκοι του «Αττίλα» σκοτώνουν την Αντρούλα Χριστοδούλου


Πέρασαν σαράντα (40) χρόνια από την άνανδρη εκτέλεση με τρεις σφαίρες της 17χρονης Κυπριωτοπούλας Αντρούλας Χριστοδούλου από την Ταύρου της Αμμοχώστου.

Ήταν πρωί της Πέμπτης 22 Αυγούστου του 1974, όταν οι Τούρκοι Στρατιώτες που εμφανίστηκαν και το προηγούμενο βράδυ στην εγκλωβισμένη Ταύρου, αφού έσπασε η γραμμή της Μιας Μηλιάς, ξαναμπήκαν στο χωριό για πλιάτσικο και βιασμούς.

Έτσι γίνεται ο άνθρωπος (κτήνος), όταν λείπει ο φόβος του Θεού.

Αυτά έκαναν οι πάνοπλοι Τούρκοι του Ετζεβίτ χωρίς ντροπή, δείχνοντας τον πολιτισμό των Μογγόλων σ’ όλο τον κόσμο.

Με προτεταμένα τα όπλα πυροβολούν, σπάζουν πόρτες σπιτιών, βεβηλώνουν εκκλησίες, χτυπούν αλύπητα γέρους, αρπάζουν κοπέλες και τις βιάζουν. Η κυρά – Ελένη Χριστοδούλου, μάνα δέκα (10) παιδιών, χήρα γιατί έχασε τον Κυρ-Γιάννη τον προηγούμενο Μάιο, με τους τρεις μεγαλύτερους γιους της Στρατιώτες στην Εθνική Φρουρά, προσπαθούσε να προστατέψει τις πέντε θυγατέρες της και τα δύο μικρότερα αγόρια της.

Σπρώχνουν την μάνα τα τρία ένοπλα καθάρματα που μπήκαν στο σπίτι της και ανέβηκαν στο ανώγι γαζώνοντας τα πάντα γύρω τους με τα όπλα και προσπαθούν ν’ αρπάξουν τις τρεις μεγαλύτερες κόρες. Η μάνα κρατά στην αγκαλιά και τα τρία της κορίτσια. Την μεγάλη την χτυπούν στο πρόσωπο με τον υποκόπανο. Η μικρότερη έβαλε τα κλάματα. Την Αντρούλα την τραβούν με βία απ’ την αγκαλιά της μάνας και τη ρίχνουν κάτω.

“Τούτον το πράγμα δεν το δέχομαι, τούτον το πράγμα δεν το μπορώ, προτιμώ να πεθάνω μάνα μου, αδελφές μου, βοηθάτε με” ούρλιαζε το 17χρονο κορίτσι και ξέφυγε απ΄τα βρωμερά χέρια των Τούρκων.

Κι’ αυτοί, που δεν φοβήθηκαν θεό, την έριξαν κάτω με τρεις σφαίρες στον κρόταφο. Ζεστό το νεανικό αίμα της Αντρούλας κύλησε στο πάτωμα σφραγίζοντας την ανέγγιχτη τιμή της.

Βιάστηκαν να θάψουν το άψυχο σώμα της Αντρούλας οι Τούρκοι, σε μέρος άγνωστο, γιατί έρχονταν οι άνδρες των Ηνωμένων Εθνών. Έφυγε η μάνα απ’ τη ζωή με το παράπονο πως δεν αξιώθηκε να φιλήσει τον τάφο της κόρης της και να της ανάψει το καντήλι.

Τ’ αδέλφια ακόμα καρτερούν κι’ ελπίζουν να βρουν κάποτε τα αγιασμένα λείψανα της αδελφής τους. Έβαλαν το όνομά της στα παιδιά τους και γέμισε το σπιτικό τους Αντρούλες.

«…ύλατον όντας κοπεί καβάτζιν

τριγύρω του πετάσσονται

τριακόσια παραπούλια”

Η Αντρούλα ζητά δικαίωση.

Το παχύδερμο ο Ντενκτάς γελάει.
Οι ασυνείδητοι ΟΗΕδες του Ανάν αδιαφορούν και ο Θεός βλέπει από ψηλά!!!

Γράφει ο Αντγος ε.α Νικόλαος Φωτιάδης. Επίτιμος Υδκτής Δ’ ΣΣ και τ. Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης
πηγή veteranos.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top