ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του διάσημου ροκ τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο αγαπημένος και στην Ελλάδα μουσικός ήταν παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Βίκυ Καραγιάννη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την 13χρονη σήμερα Τόνι και τον 11χρονο Κρίστοφερ-Νίκολας (πήρε το όνομα από τον πατέρα του Κρις και τον αδελφό της Ελληνίδας συζύγου του).
Ξέχωρα από αυτό, ο Κρις Κορνέλ ήταν και κουμπάρος με την Άννα Βίσση, καθώς η Ελληνίδα σταρ έχει βαφτίσει τον γιο του.

Η απλή και κλειστή τελετή είχε γίνει στο Λος Άντζελες, στον ορθόδοξο Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η Βίκυ Καραγιάννη, ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει με τα ελληνικά έθιμα, κάτι που έβρισκε σύμφωνο και τον πατέρα Κρις Κορνέλ.
Πριν από περίπου έναν μήνα, ο σπουδαίος ερμηνευτής βρέθηκε στην Ελλάδα, για να επισκεφτεί τη νονά του γιου του. Με την ευκαιρία, εμφανίστηκε στο πλευρό της Άννας Βίσση στο μαγαζί όπου τραγουδούσε, το «Hotel Ερμού».
Η Ελληνίδα σταρ, που ανέκαθεν θαύμαζε τον Κρις, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία, με φόντο την Ακρόπολη. Η λεζάντα, δε, της Άννας Βίσση ενδεικτική: «Με τον πιο κουλ «ζωντανό θρύλο»!!! Κρις Κορνέλ»…

Δείτε τον Κρις Κορνέλ να τραγουδά μαζί με την Άννα Βίσση, στις 7 Απριλίου 2017:

Πηγή: iefimerida
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top