ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μια απαίσια δυσωδία οδήγησε τους αστυνομικούς έξω από την πόρτα διαμερίσματος στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Κανείς όμως δε μπορούσε να φανταστεί τον πραγματικό τρόμο που θα συναντούσαν πίσω από τη συγκεκριμένη πόρτα: Ανθρώπινη σάρκα σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Ο Marcus Volke ήταν σεφ και είχε ένα ιδιαίτερο πάθος με τον ζωμό κρέατος... Το τελευταίο μαγειρικό «δημιούργημα» του 27χρονου ήταν και το πιο μακάβριο πριν ο ίδιος βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Οι δυο αστυνομικοί που είχαν κληθεί στο διαμέρισμα, πίστευαν πως πρόκειται για ένα αρρωστημένο αστείο. Στην κατσαρόλα υπήρχαν μέρη του σώματος της συντρόφου του, Mayang Prasetyo ενώ άλλα μέρη του τραγικού θύματος εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών δίπλα στο πλυντήριο.



Δικαστική έρευνα έρχεται τώρα να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη τις τελευταίες στιγμές πριν από τη φρικιαστική δολοφονία και αυτοκτονία, που συνέβη στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

Εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας ηλεκτρολόγος κλήθηκε να αποκαταστήσει τη διακοπή ρεύματος στο διαμέρισμα του Volke, που φαίνεται πως έπεσε από την υπερθέρμανση του φούρνου όπου έβραζε η κατσαρόλα.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ήταν αυτός που κάλεσε τον τεχνικό και στη συνέχεια την αστυνομία. Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς, μια περίεργη δυσωδία ανέδυε από το εν λόγω διαμέρισμα ενώ είχε να δει μέρες τη γυναίκα που ζούσε μαζί με τον νεαρό.

Όταν οι ένστολοι χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, τους άνοιξε ο Volke καταφέρνοντας αρχικά να τους ξεγελάσει. Αλλά όταν έκλεισε την πόρτα άρπαξε ένα μαχαίρι, αυτοτραυματίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι για να διαφύγει. Αργότερα βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων.



Οι ερευνητές, μίλησαν με γείτονες του ζευγαριού και άκουσαν να τους λένε ότι το ζευγάρι καυγάδιζε λίγες ημέρες πριν το τραγικό συμβάν. Θεωρούν επίσης ότι δεν πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Πάντως, ίσως ποτέ δεν εξηγηθούν τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.
Η διπλή ζωή

Ο Volke εγκατέλειψε τη γενέθλια πόλη του για να εγκατασταθεί στη Μελβούρνη προκειμένου να ακολουθήσει τη καριέρα που ονειρευόταν, αυτή του σεφ.

Στην πορεία ωστόσο, επέλεξε να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή, ως ερωτικός συνοδός. Σε μια από τις συναναστροφές του, γνώρισε και τη Mayang Prasetyo, μια τραβεστί συνοδό από την Ινδονησία. Το ζευγάρι, σύντομα ξεκίνησε τα ταξίδια στο εξωτερικό και για λίγο χρονικό διάστημα εγκαταστάθηκαν στη Δανία όπου και παντρεύτηκαν, πριν τελικά επιστρέψουν στην Αυστραλία.

Εκεί, ο Volke συνέχιζε να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες του με το όνομα Heath XL, διαφημίζοντας τον εαυτό του κάπως έτσι: «νεαρός, σέξι Αυστραλός, πολύ φιλικός και άνετος, διακριτικός και επαγγελματίας. Είμαι ανοιχτός σε όλους, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου, αλλά αν είσαι κουλ, σοβαρός και γενναιόδωρος τότε θα ταιριάξουμε».

Τη στιγμή που η οικογένεια της Prasetyo, ήξερε τα πάντα για τη ζωή της 27χρονης, η οικογένεια του Αυστραλού αγνοούσε τη διπλή ζωή που έκανε.

Πηγή: newsbeast.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top