ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το tro-ma-ktiko.blogspot.gr, ένα ακόμη παράδειγμα που αποδεικνύει την άσχημη πλευρά των ανθρώπων...

Ένα φίδι που είχε κακοποιηθεί για χάρη μιας θρησκευτικής τελετουργίας, βρέθηκε στη Φλόριντα.

Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, κάλεσε την πυροσβεστική μόλις ανακάλυψε αυτό το φίδι στο γκαζόν του. Οι πυροσβέστες, βρήκαν έναν ανήλικο πύθωνα, του οποίου το στόμα ήταν ραμμένο. Το φίδι αυτό ήταν μωρό και σχεδόν άκακο.

Ένας από τους πυροσβέστες δήλωσε:
«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είχα δει παλαιότερα μια ταινία με γητευτές φιδιών στην Ινδία, οι οποίοι έραβαν τα στόματα από τις κόμπρες έτσι ώστε να μην τους δαγκώσουν. Πρώτη φορά όμως το βλέπω εδώ στην Αμερική και μάλιστα χωρίς λόγο.»

Το μωρό φίδι μεταφέρθηκε σε κάποιον ειδικό, ο οποίος του αφαίρεσε τα ράμματα και του έδωσε κάποια θεραπεία για τη μυκητιασική λοίμωξη στο στόμα του. Δεν ήταν σε θέση να βγάλει συμπέρασμα, για το πόσο καιρό αυτό το ζώο είχε το στόμα του ραμμένο.


Σύμφωνα με τη Wikipedia, αυτό το είδος πύθωνα που ονομάζεται πύθωνας μπάλα, βρίσκεται στην περιοχή της Αφρικής κάτω απο τη Σαχάρα. Όπως και όλοι οι άλλοι πύθωνες, είναι μη-δηλητηριώδες φίδι. Είναι το μικρότερο είδος Αφρικανικού πύθωνα και προτιμάται για κατοικίδιο ζώο, κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους του και της υπάκουης ιδιοσυγκρασίας του.

Ζει πάνω από 47 χρόνια και το όνομα «πύθωνας μπάλα», του έχει δοθεί διότι κάμπτεται σαν μπάλα, όταν φοβάται. Αυτά τα ζώα, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα και διατροφή, προκειμένου να επιβιώσουν. Εσείς, έχετε ξανακούσει για κάποια τέτοιου είδους σκληρότητα απέναντι στα ζώα; Πως θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να τιμωρηθεί, το άτομο που το έκανε αυτό στο φίδι; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας! 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top