ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Εξαφανίστηκαν» τα ρούχα της Ευτυχίας Κλεομένη από το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με τους υπεύθυνους να μην γνωρίζουν πού βρίσκονται, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της.

Όπως καταγγέλλει η Άντρη Κλεομένη στο ThemaOnline.com, κατά την αναγνώριση της Ευτυχίας από τους συγγενείς της έλειπαν τα ρούχα της καθώς ήταν πάνω στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα λευκό σεντόνι.

Οι συγγενείς της Ευτυχίας ζήτησαν τα ρούχα της από τους υπεύθυνους του νεκροτομείου λίγες μέρες αργότερα, για να τους απαντήσουν –αρχικά– πως τα είχαν κάψει στον κλίβανο. Κλίβανο, ωστόσο, δεν διαθέτει το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως ανέφερε η μητέρα της Ευτυχίας.

Κατόπιν πιέσεων της οικογένειας, τους λέχθηκε από τους υπεύθυνους πως δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται τα ρούχα της Ευτυχίας. Σύμφωνα με τη μητέρα της, τους είπαν πως τα ρούχα τα τοποθετούν μέσα σε μια μαύρη σακούλα και τα πετάνε, μαζί με τα ενδύματα και άλλων εκεί ατόμων.

Μη ικανοποιημένη από την απάντηση των υπευθύνων, η οικογένεια της Ευτυχίας συναντήθηκε με την Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, Δρ. Εμμέλεια Βουνού, η οποία τους ανέφερε πως θα αποστείλει δυο επιστολές στο Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, ενώ παράλληλα θα μιλήσει με τον υπεύθυνο του νεκροτομείου και θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Πράγμα και το οποίο έπραξε καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, τους είπε πως ο υπεύθυνος της ανέφερε ότι «μάλλον πετάχτηκαν τα ρούχα», αναφέροντας παράλληλα πως «αυτό που έκαναν είναι αδικαιολόγητο και ιεροσυλία γιατί δεν πετάμε τα ρούχα αλλά μιλούμε πρώτα με τους συγγενείς αν τα θέλουν ή όχι».

Η μητέρα της Ευτυχίας Κλεομένη ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThemaOnline.com πως «δεν θέλω να κάνω κάποιο πρόβλημα. Το μόνο πράμα που θέλω είναι πίσω τα ρούχα του μωρού μου τζιαί εννά τελειώσει η ιστορία δαμέ».

H 30χρονη Ευτυχία Κλεομένη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής 23/4, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα της στην Οδό Νίκαιας – Συνεργατισμού κοντά στο Νέο Νοσοκομείο. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top