ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Τώρα θα έχεις ένα ωραίο, ανδρικό σημάδι», σχολίασε ο Μπο

Μία από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις των παικτών του Survivor είναι η καθημερινή βουτιά στη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου. Η βουτιά του Γιώργου Χρανιώτη ωστόσο πρέπει να πόνεσε αρκετά μιας και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε έναν βράχο που ήταν καλυμμένος από φύκια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Εμφανώς ζαλισμένος, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από τη θάλασσα και ρωτούσε συμπαίκτες και αντιπάλους αν έχει αίματα στο κεφάλι του, και αμέσως μετά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Την πρώτη... διάγνωση έκανε ο Ντάνος Αγγελόπουλος, που τον διαβεβαίωσε ότι «δεν είναι τίποτα», ενώ ο Μπο σχολίασε με χιούμορ ότι «τώρα θα έχεις ένα ωραίο, ανδρικό σημάδι».

SURVIVORSURVIVORSURVIVOR
Πάντως, αφού ο ντόπιος γιατρός του έδεσε τα τραύματα στο κεφάλι και το στέρνο, ο Γιώργος Χρανιώτης το πήρε... στην πλάκα, σχολιάζοντας στην κάμερα: «Ο βράχος δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο, δεν σκότωσα κανέναν αχινό, είναι όλα στη θέση τους, τα τσέκαρα, δεν ξέρω για ποιον λόγο ανησυχούν τόσο πολύ τα παιδιά, πάντως όχι για το κεφάλι μου, είναι όλα καλά μέσα στη θάλασσα».
SURVIVOR

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top