ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ακόμα και αν έχετε τρέλα με την οργάνωση, ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιθανό να έχετε και σεις μια κονσέρβα από φαγητό ή ένα βάζο με μπαχαρικά που είναι στο ντουλάπι σας για χρόνια – ή τουλάχιστον έχει λήξει.Και εάν έχετε δοκιμάσει γάλα που έχει ξινίσει, ξέρετε από πρώτο χέρι πόσο δυσάρεστο μπορεί να είναι. Αλλά το ότι είναι αηδία δεν σημαίνει ότι είναι και θανατηφόρο.

Όμως στην πραγματικότητα, στην κουζίνα υπάρχουν κάποιες ωρολογιακές βόμβες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν κακό στην υγεία σας. Είμαστε σίγουροι πάντως πως μετά από αυτό το άρθρο, δεν θα αγνοήσετε τις ημερομηνίες λήξεως ξανά…

Μπορεί να νομίζετε πως οι πατάτες δεν χαλάνε ποτέ. Σκεφτείτε ξανά. Οι “κακές” πατάτες έχουν μια τοξίνη που διώχνει τα παράσιτα, αλλά μπορεί να κάνει κακό και στους ανθρώπους, όπως αναφέρει το strange. Εάν η πατάτα σας γίνει πράσινη, πετάξτε την αλλιώς μπορεί να έχετε θέματα με το νευρικό σας σύστημα.

Το μουχλιασμένο ψωμί φαίνεται βλαβερό. Αλλά δεν κόβουμε απλώς τη μούχλα, πετάμε όλο το ψωμί. Το να τρώμε τη μούχλα του ψωμιού δεν πρόκειται να προκαλέσει μόνο στομαχόπονους, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καρκίνο.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top