ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η τράπεζα ALPHA BANK, αφού ξαφνικά οι λογαριασμοί των πελατών της αδειάζουν. Ταξίδια που δήθεν  ο πελάτης έχει κλείσει με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε εξωτικά νησιά.

Πριν λίγες ημέρες αναγνώστης, μας αναφέρει ότι ο προσωπικός του λογαριασμός χρεώθηκε με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και όταν ζήτησε από την τράπεζα να του πουν τι ακριβώς έγινε και ο λογαριασμός του άδειασε,  η τράπεζα του είπε ότι έκλεισε ταξίδι σε εξωτικά νησιά.
Ο αναγνώστης αρνήθηκε την κράτηση και η τράπεζα του ζητάει να ακυρώσει την κάρτα, αλλά λέει στον πελάτη της να περιμένει πρώτα ο χάκερ να εισπράξει τα χρήματα και μετά να κάνει και αίτηση αμφισβήτησης. Και όχι η τράπεζα να μπλοκάρει την συναλλαγή, αφού τα χρήματα έχουν δεσμευθεί και ζητάει στον πελάτη της να κάνει αίτηση. Την οποία αίτηση θα επεξεργαστεί μέσα σε 2 μήνες.
Ο αναγνώστης μας κατάφερε και ήρθε σε επαφή με την αεροπορική εταιρεία στην οποία υποτίθεται ότι κλείστηκε το ταξίδι η οποία και επιβεβαίωσε την κράτηση και ψάχνουν απο κοινού λύση, κάτι που η ALPHA BANK ακόμα δεν έχει κάνει. Μια ημέρα μετά ο λογαριασμός του αναγνώστη ξαναχρεώνεται με μικρότερο ποσό αυτή την φορα
Την ίδια ακριβώς στιγμή η τράπεζα βγάζει ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα  Chaking

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top