ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η 8χρονη ήταν δυστυχισμένη από το επικείμενο διαζύγιο των γονιών της…

Ένας πατέρας στην Κίνα κρέμασε έξω από το σπίτι την 8χρονη κόρη του και την ξυλοκόπησε άγρια καθώς εκείνη έσκισε τα χαρτιά του διαζυγίου που είχε κάνει με την μητέρα της.

Οι τοπικές Αρχές στην κομητεία Jiange της επαρχίας Guangyuan, στην Κίνα, συνέλαβαν τον πατέρα του κοριτσιού αφού είδαν έναν βίντεο που δείχνει το κορίτσι να κρέμεται έξω από το σπίτι, το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος και το είχε στείλει στη σύζυγό του.

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε το βίντεο στις Αρχές και η αστυνομία διέσωσε το κορίτσι και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Τα σωματικά τραύματα του παιδιού δεν ήταν σοβαρά, ωστόσο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι η 8χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της για την καταστροφή των χαρτιών του διαζυγίου, ωστόσο αυτό που έκανε τον πατέρα να βγει εκτός εαυτού ήταν ότι η μικρή έκανε ζημιές στο σπίτι και έσπασε ένα μπουκάλι με αλκοόλ.

Η επιμέλεια του κοριτσιού αναμένεται να δοθεί στη μητέρα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τις πράξεις του πατέρα, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έναν χρόνο.

Δείτε το βίντεο! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top