ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για Μητσοτάκη – Τσίπρα μετά το 4ο μνημόνιο;...


Το 4ο μνημόνιο φέρνει σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σώμα, σύμφωνα με όσα καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Τα συμπεράσματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τα επιτελεία όλων των κομμάτων και αποδείχθηκε πως τις διαβάζουν αρκετά, εάν αναλογιστεί κανείς πως πριν από μερικές ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το υπουργείο Παιδείας εξαγγέλλοντας αλλαγές, καθώς γνωρίζει πως στις μικρές ηλικίες, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα… δυνατός, έχει πληγεί!

Ειδικότερα και στο γενικό συμπέρασμα, η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει να κατακτά σχεδόν όλες τις ηλικιακές ομάδες, εκτός από… μία, που παραδοσιακά είναι πάντοτε ισχυρή και ανήκει κατά παράδοση στο κυβερνών κόμμα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με τα τελευταίες δημοσκοπήσεις:

– Στις ηλικίες 18-34, η γαλάζια παράταξη άρχισε να παίρνει κεφάλι. Και όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το υπουργείο Παιδείας, από όπου εξήγγειλε µια σειρά µέτρων, όπως την κατάργηση των Πανελλαδικών, µε στόχο να προσελκύσει όσους πλησιάζουν τα 18 και προοδευτικά θα εντάσσονται στο εκλογικό σώµα, για να τονώσει τη διαρκώς µειούµενη δυναµική του κόµµατός του.

– Στις δυναμικές ηλικίες, μέχρι τα 54 έτη, ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να… πατώνει! Γιατί εκεί ανήκουν τα μεγαλύτερα θύματα της ανεργίας.

– Αντίθετα, στις ηλικίες 55 – 64, το κυβερνών κόμμα παραμένει… ισχυρό. Υπάρχει… δικαιολογία. Εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο κομμάτι των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν πληγεί λιγότερο από τα μέτρα.

– Τέλος στις ηλικίες 65+, η Νέα Δημοκρατία σαρώνει! Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συρρικνωθεί σημαντικά και κανείς δεν γνωρίζει πως το κυβερνών κόμμα θα αντιστρέψει τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top