ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα
με το fanpage.gr, όσο κι αν μας τρελαίνουν, οι περισσότεροι δεν μπορούμε να σκεφτούμε τις ζωές μας χωρίς την οικογένεια μας. Παρά τις παραξενιές τους, η αγάπη και το γέλιο τους είναι αυτό που μας κάνει να περνάμε καλά και είναι τα άτομα από τα οποία θα ζητήσουμε υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές!

Για την Donna Massie Wysong και την Vanessa Smiley η αξία της οικογένειας είναι πιο βαθιά. Όταν ήταν μωρά, οι αδερφές, οι οποίες έχουν 11 μήνες διαφορά, εγκαταλείφθηκαν για λόγους άγνωστους. Δυστυχώς, την Donna την είχαν αφήσει να πεθάνει τυλιγμένη σε ένα βρόμικο χαλί κοντά στο Norfolk της Virginia. Είναι θαύμα που τις βρήκαν και τις δύο και τις μεγάλωσαν δύο στοργικές οικογένειες.

Η αγάπη δεν έλειψε από τις ζωές τους, παρ’όλο που δεν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης και αυτός είναι ίσως ο λόγος που η Donna περίμενε μέχρι να γίνει 43 χρονών για να κάνει τεστ DNA.

Η ιδέα της ήρθε όταν είδε μια είδηση σε έναν τοπικό σταθμό σχετικά με ένα εγκαταλελειμμένο μωρό στην περιοχή της. Η ιστορία της της θύμισε την δική της. Ταυτίστηκε με το αβοήθητο νεογέννητο και ξαφνικά ένιωσε την ανάγκη να ανακαλύψει την βιολογική της οικογένεια. Θυμάται να σκέφτεται: «Αν κανείς δεν την θέλει, θα την πάρω εγώ. Αυτό συνέβη και σε μένα».


Μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία με τον τοπικό σταθμό και αυτό οδήγησε την Angela Trammel, γενεαλογική ερευνήτρια στο Kin Finder Group, να επικοινωνήσει μαζί της και να την βοηθήσει να ψάξει την βιολογική της οικογένεια. Πήρε πάνω από έναν χρόνο, αλλά τελικά η Angela είχε καλά νέα να πει στην Donna για την μικρότερη βιολογική της αδερφή, την Vanessa.

Όταν έμαθε τα νέα η Vanessa, στην αρχή ήταν ανήσυχη. Θυμάται να σκέφτεται:

«Είδα ότι αυτή η γυναίκα είχε προσλάβει ιδιωτική ερευνήτρια και δεν ήξερα αν θα εμφανιστεί στο σπίτι μου, έχω παιδιά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να της μιλήσω και να της πω να μην έρθει.»

Η Vanessa επικοινώνησε με την Donna, αλλά αντί να της πει να μείνει μακριά, ερωτεύτηκε αμέσως την αδερφή που δεν γνώριζε ότι είχε για πάνω από 40 χρόνια. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε συχνά μέσω email, κοινωνικών δικτύων και βίντεο, μένοντας ξύπνιες ως αργά για να μιλήσουν.

Τελικά, αποφάσισαν να συναντηθούν στην Ουάσιγκτον και μετακόμισαν ώστε να βρίσκονται πιο κοντά η μία στην άλλη. Η Vanessa είπε:

«Έχω χάσει 43 χρόνια χωρίς εσένα. Δεν θα χάσω άλλη μέρα.»



Η Angela είχε δύο ακόμα εκπλήξεις για τις αδερφές. Η πρώτη ήταν ότι η βιολογική τους μητέρα ήταν ζωντανή. Όταν επικοινώνησαν μαζί της, οι αδερφές κατάλαβαν ότι δεν ήταν πρόθυμη να τις αποδεχτεί. Ήταν συνταρακτικό για την Vanessa:

«Αν μη τι άλλο, θέλω να είμαι καλή σύζυγος και μαμά και δεν θέλω να με σκέφτονται έτσι.» Η δεύτερη έκπληξη ήταν ότι είχαν έναν μικρότερο βιολογικό αδερφό που η μητέρα τους δεν είχε εγκαταλείψει. Ευτυχώς, εκείνος ήταν πρόθυμος να συναντήσει τις αδερφές του. Εδώ είναι η Vanessa και η Donna στην πρώτη τους συνάντηση στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον!

Τους πήρε 4 δεκαετίες, αλλά αυτή η επανένωση είναι κάτι που τα τρία αδέρφια θα θυμούνται για όλη τους την ζωή.

Παρ’όλο που δεν έχουν κοινές ιστορίες από την παιδική τους ηλικία,έχουν όλη την ζωή τους μπροστά για να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις! 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top