ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
To 2011, o 39χρονος Rafael Zuniga ανέβηκε στην ζυγαριά και συνειδητοποίησε ότι ζύγιζε
376 κιλά. «Ήμουν σοκαρισμένος. Όσο χαζό κι αν ακούγεται, ήμουν σοκαρισμένος», είπε. Αλλά σήμερα όλα αυτά έχουν αλλάξει. Παρ’όλο που ο Rafael έκανε αυτές τις αλλαγές μόνος του, δίνει τα εύσημα σε μια εφαρμογή για το κινητό η οποία τον βοήθησε να χάσει αυτά τα κιλά.

Η εφαρμογή ονομάζεται “Lose It!” και ο Rafael ισχυρίζεται ότι τον έβαλε στον σωστό δρόμο. Το 2001, o Rafael είχε πολύ στρες λόγω της δουλειάς του, ενός άσχημου χωρισμού και του αυξανόμενο εθισμού του στο φαγητό και το ποτό.

Κλείστηκε στο σπίτι και τελικά τον πήγαν στο νοσοκομείο. Σύντομα έμαθε ότι είχε νοσογόνο παχυσαρκία και βρέθηκε αντιμέτωπος με λεμφοίδημα, υπέρταση και κυτταρίτιδα. «Η ζωή με προσπερνούσε», θυμάται κλαίγοντας. Τότε ξεκίνησε η αλλαγή του. Ο στόχος του δεν ήταν μόνο να φτάσει σε ένα υγιές βάρος, αλλά και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Στόχος του ήταν να φτάσει στα 110 κιλά. Ξεκίνησε κάνοντας καθίσματα στην άκρη του κρεβατιού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να υπολογίσει τις θερμίδες που κατανάλωνε. Επίσης, ζήτησε υποστήριξη και από άλλους χρήστες της εφαρμογής που βρίσκονταν σε παρόμοια κατάσταση.

Δεν θα πιστεύετε την αλλαγή του!

Πηγή: fanpage.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top