ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Απίστευτη απάτη σε βάρος Έλληνα επιχειρηματία - Το 'παιζαν επιχειρηματίες και του «έφαγαν» 2,5 εκατ. με `πέτσινες` μετοχές Από μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σε συνέδριο το 2015, σε μια απίστευτη απάτη με γιοτ, μπράβους και μετοχές-φαντάσματα στην Λεμεσό το 2017!

Ελλαδίτης επιχειρηματίας έπεσε θύμα ενός 53χρονου άνδρα ο οποίος του είχε τάξει μετοχές σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο, αλλά αντ' αυτού του «ξεκοκκάλισε» 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ιστορία ξεκινά πίσω στο 2015, όταν οι δυο άνδρες γνωρίστηκαν σε κάποιο συνέδριο. Κατόπιν κάποιων συναντήσεων, επήλθε μια αρχική προφορική συμφωνία ανάμεσά τους μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2016, στη Λεμεσό. Εξάλλου, στη Λεμεσό έγινε και η παράδοση του υπέρογκου χρηματικού ποσού από τον Ελλαδίτη στον Αζέρο, η οποία σημειωτέον έγινε με μετρητά, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους στη μαρίνα της πόλης. Το υπέρογκο ποσό καταβλήθηκε από τον ελλαδίτη επιχειρηματία σε τρεις διαφορετικές συναντήσεις.

Ο 53χρονος, με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν εμφανιζόταν με γιοτ και μπράβους και το έπαιζε επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς, με τον Ελλαδίτη να υποπίπτει στο τραγικό λάθος να καταβάλλει σε μετρητά το δυσθεώρατο ποσό... κι έκτοτε τον ψάχνει τον Αζέρο να του δώσει τις μετοχές-φαντάσματα! Από τον Οκτώβριο του 2016 ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας έχασε τα ίχνη του 53χρονου Αζέρου και αν και έφτασε μέχρι το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Κατάφερε ωστόσο να μάθει ότι το εν λόγω πρόσωπο «έφαγε» μεγάλα χρηματικά ποσά και από άλλα πρόσωπα.

Πλέον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 53χρονου, ο οποίος και καταζητείται στην Κύπρο. Ο 53χρονος Αζέρος καταζητείται και από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι εξετάσεις για την ευτράπελη υπόθεση συνεχίζονται.



Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top