ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017: Κορυφαίες τάσεις

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ωστόσο κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι ένα must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από το σύνολο σας.


Όχι μόνο σας βοηθούν να βλέπετε καλύτερα όταν το φως του ήλιου είναι δυνατό και προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αλλά σας προσθέτουν στυλ.
Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017; Ποια σχέδια, σχήματα και χρώματα θα επικρατήσουν; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στην λίστα με τα 15 top trends που ακολουθεί. Δείτε τη και επιλέξτε τον σκελετό γυαλιών ηλίου που θα κάνει την εμφάνιση σας υπέροχη και μοδάτη!
Πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (2)
Φέτος το καλοκαίρι τα πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επιλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι που είναι υπερμεγέθες σε όποιο σχήμα θέλετε, αρκεί να βρείτε τον σκελετό γυαλιών που σας ταιριάζει, ανάλογα πάντα με το σχήμα του προσώπου σας και είστε έτοιμη!
Γυαλιά ηλίου εμπνευσμένα από το μέλλον
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (3)
Σχέδια που θυμίζουν κάτι από το μέλλον θα δούμε να κυκλοφορούν φέτος στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017. Σχήματα εμπνευσμένα από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, σε ασπρόμαυρες και όχι μόνο αποχρώσεις.
Γυαλιά ηλίου με διπλό πλαίσιο – σύρμα
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (4)
Τα γυαλιά ηλίου με διπλό σύρμα φαίνεται πως θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες επιλογές φέτος το καλοκαίρι. Επιλέξτε λοιπόν ένα σκελετό με διπλό σύρμα σε σχήμα pilot ή με πολύχρωμους φακούς και ακολουθήστε την τελευταία λέξη της μόδας.
Statement γυαλιά ηλίου
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (5)
Τα statement γυαλιά ηλίου κάνουν δυναμική εμφάνιση το Καλοκαίρι του 2017. Funky χρώματα και σχήματα, παχιά πλαίσια και εντελώς see-through σχέδια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.
Γυαλιά ηλίου με αποκλειστικά πλαστικό σκελετό
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (6)
Πρόκειται για τα εντελώς διάφανα σχέδια στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Περίεργα γεωμετρικά σχήματα γυαλιών ηλίου
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (7)
Πέρα όμως από τα συνηθισμένα στρογγυλά, ορθογώνια κλπ σχήματα, φέτος θα φορεθούν και πολλά περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Διαλέξτε ένα και κάντε την διαφορά, ακολουθώντας τις τάσεις που προστάζει η εποχή.
Γυαλιά ηλίου τύπου aviator – pilot
Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (8)
Πρόκειται για ένα κλασσικό σχήμα στα γυαλιά ηλίου που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Το χαρακτηριστικό του σχήμα ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Μπορείτε να βρείτε τόσο κοκάλινους, όσο και μεταλλικούς σκελετούς γυαλιών τύπου aviator – pilοt. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και φορέστε τον!
Πηγή: www.beautetinkyriaki.grTο διαβάσαμε εδώ
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top