ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μυρωδιά χαλασμένου φαγητού, μαύρο χνούδι στα μπολ της κουζίνας, πάτωμα καλυμμένο με πράγματα…
Τι σας θυμίζει; Μάλλον κάπως έτσι ήταν η ζωή σας αν ζήσατε σαν κανονικός φοιτητής μακριά από την ασφάλεια των γονιών σας για πρώτη φορά. Μία φοιτήτρια από το Filton του Bristol αποφάσισε να μπει σε διαγωνισμό βρόμικου φοιτητικού σπιτιού και κέρδισε.
Η 19χρονη Brittani Cooper θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλά με το δικό σας διαμέρισμα.

Ο πατέρας της την παρότρυνε να μπει σε διαγωνισμό του web-blinds.com για το πιο ακατάστατο φοιτητικό σπίτι στην Βρετανία, όταν είδε σε τι κατάσταση ήταν το σπίτι της κόρης του.
Κι εκείνη τι έκανε; Έστειλε αμέσως φωτογραφίες τους σπιτιού της. Χωρίς ντροπή. Κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 982 συμμετοχές. Ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες που έστειλε.

Το σπίτι φαίνεται χάλια, αλλά δεν είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο – όποιος έκανε πάρτι εδώ, τα έσπασε όλα.

Ας κοιτάξουμε καλύτερα την κουζίνα. Μάλλον ο πατέρας της τα έχασε όταν είδε τον χαμό που επικρατεί. Έχει μπολ γεμάτα με μουχλιασμένο νερό!

Από άλλη γωνία, η κουζίνα δείχνει καλύτερη. Φαίνεται ότι η Brittani είχε την πρόθεση να καθαρίσει (έχει ένα καθαριστικό στο παράθυρο), αλλά τελικά ποτέ δεν το έκανε. Σε αυτή την περίπτωση, η σκέψη δεν μετράει και πολύ.

Πάμε στον φούρνο. Βλέποντας τα μάτια, παρατηρούμε ότι τουλάχιστον προσπάθησε να μαγειρέψει στο σπίτι. Αλλά ο φούρνος παραμένει βρόμικος.

Στην φωτογραφία αυτή τα πιάτα σχηματίζουν μια στοίβα τόσο ψηλή, που ακουμπά το ντουλάπι. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έδωσε σημασία στο σημείωμα του ιδιοκτήτη στον τοίχο της κουζίνας.

Πώς την παλεύει με βουλωμένους νεροχύτες; Στο σπίτι αυτό επικρατεί πραγματικά ένα χάος – αλλά οργανωμένο χάος.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το σπίτι σας είναι κάπως έτσι. Περιμένετε όμως να δείτε το μυστικό που κρύβει στην αποθήκη…

Το καπάκι του κάδου έχει ξεκολλήσει. Φαίνεται ότι η Brittani χώνει όλα τα σκουπίδια της στην αποθήκη, όπως πολλοί άνθρωποι χώνουν τα ρούχα στην ντουλάπα όταν περιμένουν κόσμο. Πιθανόν να κέρδισε το βραβείο μαζί με τους 5 συγκατοίκους της χάρη σε αυτή την φωτογραφία.

Ανατριχιαστικό! Η Brittani πάντως δεν φαίνεται να μετανιώνει. «Αποφάσισα ότι άξιζε να μπω στον διαγωνισμό με μερικές φωτογραφίες της πολύ ακατάστατης κουζίνας μας και είμαι χαρούμενη που το έκανα», είπε σε συνέντευξη.

Πόσα κέρδισε; Μαζί με τους συγκατοίκους της κέρδισαν 650 δολάρια. «Θα τα χρησιμοποιήσω για να διακοσμήσω το νέο μου φοιτητικό σπίτι για το δεύτερο έτος. Σκοπεύω να το έχω πιο καθαρό», είπε η Brittani.

Το βραβείο δεν προσέφερε και πολλά χρήματα. Τουλάχιστον η Brittani ανυπομονεί για το νέο της σπίτι, αλλά ελπίζουμε να μην έχει κι εκείνο την ίδια μοίρα.
Εσείς κρατάτε καλά τακτοποιημένο το σπίτι σας;
Πηγή: fanpage
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top