ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Μέχρι τις 11:00 κατατίθενται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίσχεσης εργασίαςΓια την κίνηση των εργαζομένων να προβούν σε επίσχεση εργασίας, αλλά και για το τί μέλλει γενέσθαι στον ΟΑΣΘ, μίλησε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.

"Περίπου 200 εργαζόμενοι δήλωσαν ότι θα δουλέψουν αλλά δεν πήγαν. Δεν ξέρω το γιατί. Πάντως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που δεν είναι μέτοχοι του Οργανισμού,
έχουν 25 μετοχές, άρα θα έπρεπε να σκέφτονται περισσότερο το μέλλον του ΟΑΣΘ" τόνισε στο thestival ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.
Ο κ. Στεφανίδης επανέλαβε τη θέση του για την επίσχεση εργασίας, υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι κάνουν κακό με τη στάση τους. "Όταν καλείσαι σε συνάντηση με τον υπουργό, αναστέλλεις την επίσχεση, διότι δεν πρέπει να μιλάμε κάτω από πίεση" πρόσθεσε ο ίδιος.
"Προχωράω σε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην απόφαση των εργαζομένων να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, τα οποία θα καταθέσω γύρω στις 10:00 με 11:00" δήλωσε ο κ. Στεφανίδης, μία κίνηση την οποία είχε προαναγγείλει από χθες στο thestival, σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν έκαναν πίσω στις κινητοποιήσεις τους.
Ερωτηθείς για το αν φοβάται ότι η κίνηση των εργαζομένων θα επηρεάσει τη στάση του Υπουργού στον αυριανό διάλογο, ο ίδιος απάντησε ότι "όλα είναι πιθανά".

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top