ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα φώτα της δημοσιότητας θα λάμπουν πάντα για μερικούς ανθρώπους. Ποιος θα μπορούσε να ξέρει, όμως, ότι οι πρόγονοί τους ήταν ακόμα πιο διάσημοι από τους ίδιους;

Δείτε παρακάτω 10 διάσημους ανθρώπους, που θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ποιοι είναι οι συγγενείς τους.




Μπιγιονσέ και Γκούσταβ Μάλερ

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Μπιγιονσέ έχει ρίζες από την Αυστρία: έχει μακρινή συγγένεια με τον γνωστό Αυστριακό συνθέτη και μαέστρο του 19ου αιώνα, Γκούσταβ Μάλερ. Τώρα ξέρουμε από που πήρε το ταλέντο της.
Σίντι Κρόφορντ και Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Το τοπ μόντελ έχει συγγένεια με τον σπουδαίο συγγραφέα. Μάλιστα, είναι ακόμα πιο τυχερή, γιατί έχει μακρινή συγγένεια και με τον Καρλομάγνο.
Ρόμπερτ Πάτινσον και Κόμης Δράκουλας

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, που υποδυόταν τον βρικόλακα Έντουαρντ Κάλεν στο “Λυκόφως”, έχει όντως “βαμπιρικό” παρελθόν. Είναι μακρινός συγγενής του Κόμη Δράκουλα.
Τζορτζ Κλούνεϊ και Αβραάμ Λίνκολν

Ο διάσημος ηθοποιός και ο εθνικός ήρωας των ΗΠΑ, έχουν μακρινή συγγένεια. Η συγγένειά τους προέρχεται από μια γυναίκα που ονομάζεται Λούσι Χανκς. Ήταν γιαγιά του Λίνκολν από τη μεριά της μητέρας του.
Τζόνι Ντεπ και Βασίλισσα Ελισάβετ

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο διάσημος ηθοποιός και η Βασίλισσα Ελισάβετ έχουν συγγένεια, αφού είναι και οι δυο απόγονοι του Βασιλιά Εδουάρδου του 3ου. Η συγγένεια ανακαλύφθηκε χάρη σε έρευνα του BBC.
Μπρουκ Σιλντς και Ερρίκος Δ΄της Γαλλίας

Το μοντέλο έμαθε πρόσφατα ότι ο πρόγονός της δεν ήταν άλλος, από τον βασιλιά Ερρίκο Δ’ της Γαλλίας, τον πρώτο μονάρχη της Βουρβούνης.
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Ριχάρδος Γ΄της Αγγλίας

Ο διάσημος ηθοποιός είναι απόγονος του Ριχάρδου Γ’ της Αγγλίας, ο τελευταίος από τον Οίκο των Ανζού για τον οποίο έγραψε ο Σαίξπηρ.
Μαντόνα, Σελίν Ντιόν και Καμίλα – Δούκισσα της Κορνουάλης

Η Μαντόνα και η Σελίν Ντιον έχουν συγγένεια με την Καμίλα Πάρκερ, αφού έχουν έναν κοινό πρόγονο: τον Γάλλο ξυλουργό, Ζάκαρι Κλουτιέρ.
Μπραντ Πιτ και Μπάρακ Ομπάμα

Ο Μπραντ Πιτ και ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ένατα ξαδέρφια. Η συγγένειά τους ξεκινάει με τον Έντγουιν Χίκμαν, που γεννήθηκε το 1690.
Πηγή: tilestwra
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top