ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ασταμάτητοι οργασμοί και πολύωρες στύσεις: Οι 10 πιο παράξενες καταστάσεις στο σεξ [vid]

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι που το σeξ μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο...
μπέρδεμα για όλους μας, ακόμα και κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Αλλά δεν φαντάζεστε πόσο καταστροφικό μπορεί να αποβεί ορισμένες φορές...
Για να πάρετε μια γεύση για τις πιο απίστευτες καταστάσεις που μπορεί να καταγραφούν στο σeξ, δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Για παράδειγμα, είναι πιθανό να εκδηλώσετε διαταραχή επίμονης διέγερσης γeννητικών οργάνων (persistent genital arousal disorder), μια κατάσταση όπου, συνήθως οι γυναίκες, δεν μπορούν να “χαλαρώσουν” με τίποτα και βρίσκονται διαρκώς σε μια 0ργασμική κατάσταση. Και όσο και αν αυτό ακούγεται “ευχής έργον”, κάνετε λάθος. Μετά από λίγα λεπτά γίνεται μια άκρως ανεπιθύμητη και δυσάρεστη κατάσταση.

Αντίστοιχα για τους άνδρες υπάρχει ο πριαπισμός, μια αγγειακή βλάβη κατά την οποία τα αγγεία στο πe0ς έχουν πολύ αυξημένη κυκλοφορία αίματος και ως ε τούτου ο άντρας έχει πλήρη στuση. Μόνο που, όσο και αν ακόμα και αυτό ακούγεται “θείο δώρο”, μετά από λίγη ώρα που ο ασθενής δεν μπορεί με τίποτα να “χαλαρώσει”, αρχίζει να πονάει πολύ, ακόμη και μετά την eκσπeρμάτιση και τον 0ργασμ0.

Οι άνδρες είναι επίσης πιο πιθανό να εκδηλώσουν συμπτώματα υπερσeξουαλικότητας, ενός αρκετά αμφιλεγόμενου εθισμού, που αναγκάζει τους πάσχοντες να συμμετέχουν συνεχώς σε σeξουαλικές επαφές, όπως ο ασταμάτητος auνανισμός μέχρι το να παρακολουθούν π0ρν0 μέχρι και 12 ώρες την ημέρα.

Από την άλλη πλευρά, στις γυναίκες υπάρχει μια κατάσταση που τους προκαλεί τρομακτικό πόνο κάθε φορά που έχουν σeξουαλική επαφή με δieίσδυση στον κ0λπ0 τους. Οι μύες του κ0λπου -χωρίς να μπορεί να το ελέγξει η γυναίκα- σφίγγουν εντελώς, όταν οτιδήποτε εισέρχεται στον κ0λπ0, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βάλουν ούτε καν ταμπόν, πόσο μάλλον να κάνουν σεe, όπως επιθυμούν.

Δείτε το μοναδικό βίντεο για να δείτε περισσότερες ακόμα καταστάσεις που το σeξ μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο μπελά...
.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top