ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο θέλουν οι φήμες να ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς! Tι θα κάνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο δημοφιλής τραγουδιατής;;!


Η «κρούση» στον Σάκη, ο οποίος έχει σταθερή συνεργασία με τον ΣΚΑΙ λόγω του X Factor που παρουσιάζει αλλά και της παρουσίας του στο The Voice ως coach, έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, τόσο από το κανάλι, όσο και από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Acun Ilicali, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις.

Αν και γράφτηκε πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στο εξωτικό νησί για το party της ένωσης των δύο ομάδων, η οποία θα γίνει αμέσως μετά την επόμενη αποχώρηση, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα, οι πληροφορίες του People αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Τόσο ο Σάκης, όσο και το κανάλι και η παραγωγή, αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, με πολλά σχέδια να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων, έχοντας ως κύριο στόχο την αξιοποίηση της λάμψης του και της τηλεοπτικής του εμπειρίας, που θα προσδώσουν επιπλέον ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό project.

Αυτό που, πάντως, δεν φαίνεται να συζητά ο Σάκης είναι το πρόσωπο που θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι. Όπως έμαθε το People, μαζί του θα πάρει την Κάτια Ζυγούλη, καθώς σκέφτονται να συνδυάσουν την παρουσία του στην εκπομπή με ένα ρομαντικό, bachelor, ταξίδι λίγο πριν τον γάμο τους, που θα γίνει ανήμερα των γενεθλίων της συντρόφου του, στις 3 Ιουλίου!

Πηγή: peoplegreece.com
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top