ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image
Τις τελευταίες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως περνάει ο Στέλιος Χανταμπάκης και όπως όλα δείχνουν κάνει κάποιους απολογισμούς και σκέφτεται τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.



Το μοντέλο και παρουσιαστής, που έχει απασχολήσει πολύ τα social media, με τη συμπεριφορά του φαίνεται μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν και για αυτό τον λόγο κάνει μια κατάθεση ψυχής.

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! 😅Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!! »

Δείτε την φωτογραφία εδώ: 
Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! 😅Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται... όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor... να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι ... το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!! #survivorgr #santodomingo #hantampakakia #hantasurvivor #greece#forever #coconut
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top