ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η μεζονέτα που δεν πρόλαβε να χαρεί ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης βγαίνει στο σφυρί!

Ο Παντελής Παντελίδης είχε αποκτήσει το πολυτελέστατο σπίτι με την υπέροχη θέα στο Πανόραμα της Βούλας μόλις δυο μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Για την μονοκατοικία που αποτέλεσε όνειρο ζωής για τον δημοφιλή τραγουδιστή αναρτήθηκε ήδη αγγελία πώλησης, 14 μήνες μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με την αγγελία, της Remax Ελλας, το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς πώληση αντί του ποσού των 980.000.

Αρχικά, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν το τριώροφο σπίτι να ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος φερόταν ότι το είχε πουλήσει για 1.000.000 ευρώ στον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, λεγόταν ότι ο τραγουδιστής τού είχε δώσει προκαταβολή και τα υπόλοιπα θα τα έδινε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.
Όμως, η αλήθεια είναι πως η ιδιοκτήτρια της μεζονέτας ήταν γνωστή δικηγόρος και ο επιχειρηματίας έμενε εκεί με ενοίκιο, με τα συμβόλαια στο όνομα της μητέρας του. Γι’αυτό και ο Μπερτάκης είχε ζητήσει από τον Παντελίδη, μετά την αγορά του σπιτιού να μείνει για ένα χρονικό διάστημα ώστε να βρει το σπίτι που ήθελε και θα κάλυπτε τις ανάγκες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η αγορά του Παντελή Παντελίδη από το δικηγόρο, αφορούσε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Πανόραμα Βούλας, που κόστισε 844.410,59 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό σε δύο δόσεις.

Η πρώτη δόση ύψους 200.000 ευρώ επρόκειτο να δοθεί στις 30 Ιουνίου 2016 και η δεύτερη, ύψους 150.000 ευρώ στις 330 Δεκεμβρίου του 2016.
Μετά τον τραγικό θάνατο του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως μετά κατέβαλε τις δυο δόσεις που υπολείπονται στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους. Μετά το μοιραίο τροχαίο, η οικογένεια Παντελίδη δεν μπορεί να συντηρήσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Πάνω απ’όλα όμως δεν μπορεί να υπομείνει το συναισθηματικό βάρος αφού ο άνθρωπός τους δεν χάρηκε καθόλου το σπίτι αυτό.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο (καθιστικό, σαλόνι) ένα υπνοδωμάτιο, W.C και ασανσέρ.
Η συνολικής έκτασης 234,56 τ.μ. μεζονέτα αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος έχει εμβαδόν 108,64 τ.μ. έχει δυο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ.

Το πατάρι των 68,56 τ.μ. περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, εστιατόριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και στην 28,25 τ.μ. σοφίτα υπάρχουν ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό.

Στο συγκρότημα υπάρχει ακόμα ένα μικρό ανεξάρτητο διαμέρισμα 20,20 τ.μ., στον πρώτο όροφο. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.
Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top