ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ένας πιλότος εκτός υπηρεσίας έγινε γνωστός στο διαδίκτυο για την κίνησή του να ταΐσει με μπιμπερό ένα μωρό, θέλοντας να βοηθήσει μία μητέρα που πετούσε μόνη της με τα τέσσερα παιδιά της.
Ο κυβερνήτης της Finnair Tom Nystrom προσφέρθηκε να βοηθήσει όταν είδε τη γυναίκα να προσπαθεί να «κάνει καλά» τους δύο νεότερους γιους της. Φορώντας τη στολή του, ο κ Nystrom, ο οποίος είναι ο ίδιος πατέρας, πήρε ένα από τα μωρά στην αγκαλιά του, ενώ η μητέρα φρόντιζε τα άλλα.

Η συγκεκριμένη πράξη καλοσύνης έγινε viral στο Διαδίκτυο όταν ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φωτογράφισε τον χαμογελαστό πιλότο με το μωρό στο ένα χέρι και το μπουκάλι στο άλλο.
Τη φωτογραφία ανήρτησε στο Instagram ο επιβάτης Ami Niemela που ανέφερε: «Σήμερα είχαμε μια μητέρα στο σκάφος που ταξίδευε με τέσσερα μικρά αγόρια. Δύο από τα αγόρια ήταν μόνο μωρά. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να ταξιδέψει με δύο μωρά στην αγκαλιά του, οπότε έπρεπε να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς είχαμε το πλήρωμα να μας βοηθήσει και τον υπέροχο Tom που ανέλαβε το έργο της έξτρα αγκαλιάς. Δεν είναι αξιολάτρευτοι;»

Μιλώντας αργότερα στο Fox News, ο κ Nystrom, δήλωσε: «Έχω κι εγώ παιδιά… γι’ αυτό μου ήρθε φυσικά να βοηθήσω την επιβάτη με τα μωρά της.»

Δεκάδες χρήστες σχολίασαν τη φωτογραφία, επαινώντας την πρωτοβουλία του κ Nystrom.

Πηγή: airnews.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top