ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου αναφέρεται στο νεαρό νικητή του Rising Star, τον 16χρονο Γιάννη Ξανθόπουλο, τον συμβουλεύει και του εφιστά την προσοχή  “να μη βιαστεί να μεγαλώσει, να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο που θα του βάλουν κάτω από τη μύτη πολύ σύντομα για να τον ελέγχουν!

Να γνωρίζει πως είναι ένα προϊόν και σαν τέτοιο τον βλέπουν, και να διατηρήσει μέσα του τις οικογενειακές αρχές και τις αξίες του!”.

Μάλιστα όπως γράφει χαρακτηριστικά αν και θα ενοχλήσει, δεν μπορεί να μην πει αυτά που γνωρίζει εκ πείρας

Αναλυτικά η ανάρτηση της έχει ως εξής:

Τώρα ξέρω πως θα ενοχλήσω πάλι, αλλά δε μπορώ να μην πω αυτά που γνωρίζω εκ πείρας..
Ένα παιδί 16 ετών, όσο ταλέντο κι αν έχει δεν είναι σωστό να του δίνεται τόση δημοσιότητα…. το παιδί αυτό θα χρησιμοποιηθεί από την δισκογραφική βιομηχανία, θα γνωρίσει πολύ γρήγορα για την ηλικία του τα κυκλώματα, τα αφεντικά της νύχτας, θα μπει σε “παρέες” θα αποκτήσει κακές συνήθειες! Δεν γίνεται λόγω του νεαρού της ηλικίας του να έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση,και μακάρι να πέσω έξω και να αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα.Ήδη ακούω σκυλομάγαζα περιωπής να τρίβουν τα χέρια τους, τηλέφωνα σε λαμόγια μάνατζερς,συμφωνίες και μαύρα μπόνους κάτω από το τραπέζι και πολλά πολλά ακόμη …. Η συμβουλή μου στον νεαρό νικητή, είναι να μην πάρει τίποτα από όλα αυτά σαν δεδομένο, να μη βιαστεί να μεγαλώσει, να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο που θα του βάλουν κάτω από τη μύτη πολύ σύντομα για να τον ελέγχουν! Να γνωρίζει πως είναι ένα προϊόν και σαν τέτοιο τον βλέπουν, και να διατηρήσει μέσα του τις οικογενειακές αρχές και τις αξίες του!  
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top