ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έκανε αναγκαστική προσγείωση με τους επιβάτες να προσεύχονται - Δείτε το βίντεο

Τις στιγμές αγωνίες που πέρασαν οι επιβάτες αεροσκάφους που γέμισε καπνό ενώ βρισκόταν στον αέρα καταγράφει το παρακάτω βίντεο. Όπως φαίνεται, ένας από τους κινητήρες τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το Port Harcourt της Νιγηρίας με προορισμό το Λάγκος.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι επιβάτες προσεύχονταν και έκλαιγαν την ώρα που το πλήρωμα ετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση. Οσμή καμένου υπήρχε από περίπου είκοσι λεπτά μετά την απογείωση και στη συνέχεια το αεροσκάφος γέμισε καπνό.
Οι επιβάτες ήταν 53, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος 7 μηνών.
Καθώς ο καπνός γέμιζε την καμπίνα, οι μάσκες οξυγόνου δεν έπεσαν πάνω από τα καθίσματα κι έτσι ζητήθηκε από τους επιβάτες να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους με πετσέτες που τους έδωσε το πλήρωμα.
Μία από τους επιβάτες ήταν και η Oriakwu Okwesilieze. «Γλίτωσα από τον θάνατο. Ακόμα τρέμω, δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εμπειρία. Για μισή ώρα προσευχόμασταν καθώς το αεροπλάνο γέμιζε καπνό» έγραψε στο Twitter.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νιγηρίας και ο αερομεταφορέας στον οποίο ανήκει το αεροσκάφος διερευνούν το περιστατικό.
fppsl2n4xq0jhde8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top