ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Απίθανα πράγματα κυκλοφορούν στην πιάτσα και στα δημοσιογραφικά γραφεία για όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης. Διαβάστε για τον υπουργό που τα ήξερε όλα πριν γίνουν και για το νέο επεισόδιο Μαρινάκη-Αλαφούζου. Αλλοι δύο παίκτες έφαγαν ξύλο!

Σοκαρισμένοι από την ωμότητα της βίας που χρησιμοποίησε η ελληνική αστυνομία μέσα στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, μία μέρα μετά το χαμένο πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, ενώ είναι σαφές πλέον πως από τους Πειραιώτες έχει ξεκινήσει «ανένδοτος» κατά της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον διευθυντή επικοινωνίας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να κάνει χωρίς περιστροφές λόγο για «Χούντα».

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως το Λιμάνι μοιάζει, πλέον, με... καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί με την νυν Κυβέρνηση. Σύμφωνα με όσα λέγονται πέριξ της πλατείας Αλεξάνδρας, «την ίδια ώρα που η κυβέρνηση τάζει γήπεδα σε ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, περνώντας «εν ριπή οφθαλμού» και σχετικές φωτογραφικές διατάξεις στη Βουλή, απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του δείχνει καθημερινά το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπό της».

Με αποκορύφωμα, βέβαια, το ότι δόθηκε εντολή στα ΜΑΤ να μπουν μέσα στα αποδυτήρια και να χτυπούν τυφλά και αδιακρίτως προς την πλευρά των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού, με συνέπεια να τραυματιστούν (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά) τρεις παίκτες των Ερυθρολεύκων, οι Καπίνο, Ανδρούτσος και Νικολάου, αλλά και ο φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Καραπιπέρης.

Είναι πλέον σαφές ότι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο της ομάδας δεν θα ησυχάσουν «αν δεν πέσει αυτή η Κυβέρνηση, της οποίας επιφανή μέλη συναγελάζονται δημοσίως και χωρίς καμία κάλυψη με ισχυρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εκτός της οικονομικής ζωής του τόπου, αλωνίζουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δείχνουν ότι είναι σε θέση να κάνουν ό,τι θέλουν και στην ΕΠΟ»!

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι πλέον, είναι σαφές πως έχουν πέσει οι τόνοι της κόντρας και της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, εξ αρχής πολέμιου της νυν Κυβέρνησης.

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι οι ισορροπίες αλλάζουν και κύριο ρόλο στις εξελίξεις διαδραματίζει η στάση της Κυβέρνησης, η οποία από τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών στην τηλεοπτική εκπομπή, που παρουσιάζουν δύο φορές την εβδομάδα, κατηγορείται ανοιχτά πως έχει επιλέξει να στηρίζει κάποιους συγκεκριμένους επιχειρηματίες (και) του ποδοσφαίρου και ότι θα τιμωρηθεί (στην κάλπη) γι’ αυτό.

Πέρα απ’ όλα τα παραπάνω, είναι σαφές πως στον Ολυμπιακό έχουν βάσιμες υποψίες να πιστεύουν πως οι αστυνομικές αρχές είχαν εξ αρχής «άνωθεν εντολές» για να δράσουν με αυτό τον ανάλγητο τρόπο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ότι ρόλο στο να δοθούν οι εντολές αυτές διαδραμάτισε η καθόλου φιλική συνάντηση, που είχαν στις αρχές της εβδομάδας κάποιοι οπαδοί των Πειραιωτών με επιφανές στέλεχος και από τους πλέον προβεβλημένους υπουργούς της Κυβέρνησης.

Σχετικά με το μικρής έκτασης, αυτό, επεισόδιο, πολλοί αναρωτήθηκαν για το αν η αστυνομία από την στιγμή που δεν μπορεί να προφυλάξει κορυφαίο υπουργό είναι άραγε σε θέση να διαφυλάξει την προστασία του απλού πολίτη και η... απάντηση για τη «δύναμη» των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως ήρθε μέσα από το περιστατικό ωμής βίας στο γήπεδο του Ολυμπιακού και στον ιερό χώρο των αποδυτηρίων, απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ανθρώπους που δεν θα πείραζαν ούτε κουνούπι, όπως είναι ο φροντιστής των Ερυθρολεύκων, Δημήτρης Καραπιπέρης.

Σχετικά με το επεισόδιο αυτό μάλιστα, ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί η φήμη πως άνθρωποι που βρίσκονταν στο περίφημο γεύμα με τον προβεβλημένο υπουργό, ήταν ενήμεροι σχετικά με τις διαθέσεις που υπήρχαν για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης και γι’ αυτό συμβούλευαν τους συναδέλφους τους, που θα πήγαιναν στο γήπεδο, ώστε «να έχουν τα μάτια τους 14».

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως όσα συνέβησαν στο Φάληρο στο ματς με τη ΑΕΚ ήταν ένα σαφές μήνυμα από τη νυν Κυβέρνηση για το ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αντιδράσεις (των οπαδών και του φίλα προσκείμενου Τύπου) γύρω από το... θεάρεστο έργο της!

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top