ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ακραίο σενάριο στην πιάτσα για τον βασικό πορτιέρο του Ολυμπιακού! Τι ακούγεται και ποια είναι η πραγματικότητα;

Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο για τον Ολυμπιακό να υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού για τους τους παίκτες του. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, κατά κύριο λόγο Έλληνες, με μπόλικο ταλέντο και σε νεαρή ηλικία.

Ο Στέφανος Καπίνο είναι ένας από τους παίκτες που ήδη έχει ξεχωρίσει παίρνοντας φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών, ενώ είναι ακόμα 23 ετών και διαθέτει ακόμα πολλά βελτίωσης.

Ο διεθνής γκολκίπερ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του με αποκορύφωμα την φοβερή εμφάνιση που πραγματοποίησε με την εθνική Ελλάδος κόντρα στο Βέλγιο πριν από λίγο καιρό.

Έτσι, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ένα σενάριο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Καπίνο από ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα και στο παρελθόν με τη φανέλα της Μάιντς.

Πάντως, το πέρασμά του από εκεί δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο, αφού ενώ πήγε με την προοπτική να κάνει υπομονή και να εκπαιδευτεί στη γερμανική φιλοσοφία της θέσης του τερματοφύλακα πριν παίξει, αυτός δεν άντεξε και ζήτησε να φύγει.

Οι γερμανικές ομάδες, πάντως, δεν αφήνουν τέτοια ζητήματα να περνούν στα «ψιλά». Σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε ο Καπίνο από τη Μάιντς και τα πεπραγμένα της πρώτης του θητείας στη Μπουντεσλίγκα σε καμία περίπτωση δεν… σβήνονται, αλλά αποτελούν ένα σημαντικό μειονέκτημα για την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ.

Από την άλλη, βεβαίως, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι πρόκειται για παίκτη ικανό να πετύχει μεγάλα πράγματα εάν δουλέψει, όπως και το ότι οι εκπρόσωποί του έχουν καλές «άκρες» στη Γερμανία!
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top