ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό και τα πάντα είναι ορθάνοιχτα για το ρόστερ των πρασίνων που θα φτιάξει ο Ουζουνίδης. Ποιον "στέλνει" και ποιον καθαρίζει;

Μετά την ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα και την συμμετοχή του, μάλιστα και στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών με μακρόχρονη θητεία στα ελληνικά γήπεδα, που να εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν "Έλληνες".

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Λούκα Βιγιαφάνιες του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αργεντινός αγωνίζεται χρόνια στην Ελλάδα και σε δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει την γαλανόλευκη φανέλα, αναλογιζόμενος το πόσο δύσκολο είναι να κληθεί στην εθνική ομάδα τη Αργεντινής, όπου υπάρχουν μεγάλοι αστέρες.

Για τον 25χρονο φαίνεται να βάζει σοβαρή... πλάτη ο Παναθηναϊκός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που επιδιώκουν την ελληνοποίηση του Βιγιαφάνιες, θέλοντας έτσι να μην επαναλάβουν το λάθος με τον Ζέκα, όπου η περίπτωσή του αργοπόρησε και εξαιτίας των Πράσινων, που άργησαν να κινητοποιηθούν.

Έτσι, λοιπόν, ο Βιγιαφάνιες αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα βγάλει ελληνικό διαβατήριο, έχοντας και τις... ευλογίες του "τριφυλλιού".

Εν αντιθέσει με τον Αργεντινό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, αφού δεν πιστεύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που θέλει ο Έλληνας κόουτς από τον νέο Παναθηναϊκό.

Ο Νιγηριανός μπορεί να μετράει αρκετές συμμετοχές (28 στο πρωτάθλημα) με την Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα και ακούστηκε έντονα σενάριο περί επιστροφής του στους Πράσινους, καθώς λήγει το καλοκαίρι ο δανεισμός του.

Όμως, οι Πράσινοι δεν έχουν σκοπό να πάρουν πίσω τον παίκτη, προσβλέποντας είτε σε πώλησή του, είτε σε εκ νέου δανεισμό του σε άλλη ομάδα.

Προσθέστε στα παραπάνω το γεγονός πως είναι πελάτης του γνωστού μάνατζερ, Πασχάλη Τουντούρη, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top