ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Πήρε φωτιά μεταγραφικά ο Πειραιάς! Μετά τους Σιώπη και Ρισβάνη, λένε ότι πάει και για άλλη κίνηση από Super League! Ποια είναι η αλήθεια και τι σχέση έχει ο ...Παναθηναϊκός;

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, παρόλο που ακόμα η σεζόν τρέχει, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες σαρώνουν την ελληνική αγορά και ήδη έχουν έχουν κλείσει δύο από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής ομάδας του Πανιωνίου, τον Μανώλη Σιώπη και τον Σπύρο Ρισβάνη.

Μάλιστα, γράφτηκε σήμερα σε εφημερίδα ότι οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να αρπάξουν έναν ακόμα παίκτη από την Πλατεία, εννοώντας τον Βαλεντίνο Βλάχο, τον βασικό δεξιό μπακ των Κυανέρυθρων, που κάνει εξαιρετική χρονιά.

Ο Έλληνας μπακ αναμένεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη και το όνομά του έχει παίξει έντονα και για τον Παναθηναϊκό, ως πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ψάχνει για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας κι ένα καλό μπακ απ του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Πάντως, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα οι πρωταθλητές θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς στοχεύουν σε κάτι καλύτερο για το δεξί άκρο της άμυνας. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι παίζει σενάριο επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδη, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Από την άλλη, βέβαια, οι Πειραιώτες αναμένεται να ασχοληθούν με δύο δικούς τους παίκτες που αγωνίζονται στον Πανιώνιο, τον Ανδρέα Γιαννιώτη και τον Μοχάμεντ Μπεν. Ο πρώτος φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να φτιάξει δίδυμο με τον Στέφανο Καπίνο, ενώ ο δεύτερος λέγεται πως θα πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία κι αν πείσει τον προπονητή του, θα παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top