ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Κι άλλο νερό στο μύλο του μεγάλου ημιτελικού Ολυμπιακού-ΑΕΚ ρίχνουν τα νέα "επεισόδια" με τους Τάκη Λεμονή και Μανόλο Χιμένεθ.

Εξελίξεις που θα συζητηθούν αναμένεται να προκαλέσει το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι Κυπέλλου στο Φάληρο, καθώς τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην ΑΕΚ υπάρχουν συγκεκριμένες προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν μετά από τη λήξη του ματς.

Ειδικά όσον αφορά το θέμα του προπονητή, καθώς δυνητικά τόσο ο Ολυμπιακό όσο και η ΑΕΚ ήταν σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι...

Προφανώς και ο Λεμονής έχει χάσει τόσο έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα, που κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ουσιαστικό τέλος από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι λόγοι γνωστοί και κυρίως όσα είδαμε στο Καραϊσκάκη την Μ.Πέμπτη το βράδυ. Ενα νεκρό δεύτερο ημίχρονο, ομάδα ανέτοιμη να φάει σίδερα.

Πιθανότητα να το σώσει, λένε οι ίδιες πληροφορίες, μόνο σε περίπτωση που γίνει το θαύμα μέσα στο ΟΑΚΑ και φύγει με μεγάλο διπλό πρόκρισης. Σε τέτοια περίπτωση θα μιλάμε για τεράστια ανατροπή σε όλα τα επίπεδα, ικανή να ξαναφέρει τον Ελληνα τεχνικό... στα ίσια του και να αξιώνει την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι, μιας και -κακά τα ψέματα- είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την εφετινή αγωνιστική εικόνα των ερυθρολεύκων, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Bεβαίως, επειδή ακριβώς "είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για τη φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας", τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται, έως ότου φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Ίσως ο έμπειρος τεχνικός να πάρει την (μεγάλη) ευκαιρία του. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Πάουλο Μπέντο "τελείωνε" από τον... Δεκέμβριο για την πλειονότητα των ΜΜΕ.

Το αντίστροφο συμβαίνει για τον Χιμένεθ, που φαίνεται να κερδίζει κι άλλο έδαφος, τόσο που δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μέχρι τώρα άλλωστε έχουμε γράψει επανειλημμένα και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ότι δίνει... αγώνα ματς με ματς και κρίνεται πάντα βάσει αποτελεσμάτων.

Το χθεσινό, ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει ο Ισπανός τεχνικός και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, καταλυτικό ρόλο στην περίπτωσή του. Ο ίδιος άλλωστε είναι γνωστό ότι όχι μόνο δεν θέλει να το... συζητήσει, αλλά μένει στην ομάδα... για πλάκα.

Και σε αυτή την περίπτωση, ενδεχόμενο να αλλάξει το κλίμα, μόνο η (δύσκολη είναι η αλήθεια) περίπτωση να χάσει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ, μετά από μία επική νίκη σαν τη χθεσινή.

Πολύ σημαντικό το χθεσινό παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" για Λεμονή και Χιμένεθ, αλλά και εκείνο που έρχεται στο ΟΑΚΑ, για τη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top