ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Αυτό το υλικό είναι από ένα νοσοκομείο στην περιοχή Μπέλγκοροντ της δυτικής Ρωσίας. Δείχνει μια φοιτήτρια της ιατρικής να απαγάγει ένα μωρό σε κοινή θέα. Αν ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, είναι αρκετά προφανές.



Αυτό το βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης συλλαμβάνει το έγκλημα, αλλά πολλοί άνθρωποι, βλέποντας το βίντεο δεν το εντοπίζουν αρχικά. Αν όμως το δείτε και δεύτερη φορά;

Η γυναίκα περπατά δεξιά μέσα από την κύρια περιοχή του νοσοκομείου με το μωρό και βγαίνει έξω από την πόρτα απαρατήρητη.

Πώς κατάφερε να το κάνει αυτό; Λοιπόν, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο καλάθι με τα ψώνια που έχει στο χέρι της. Ναι, υπάρχει ένα μωρό εκεί. Απίστευτο…

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν ήξεραν ποιο είναι το κίνητρο για την απαγωγή του βρέφους, κάποιες πηγές, αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε πλάσει την δική της εγκυμοσύνη και είπε ψέματα για τη θνησιγένεια του μωρού της.

Το μωρό που έκλεψε, γεννήθηκε πρόωρα και ήταν στο νοσοκομείο περισσότερο από ό, τι έπρεπε για να λάβει μια θεραπεία, ενώ η μητέρα του μωρού πήρε εξιτήριο και βρίσκονταν για ανάρρωση στο σπίτι.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, όταν ανακάλυψε ότι το μωρό έλειπε, αρχικά πίστευε ότι ένα μέλος της οικογένειας είχε πάρει το παιδί.

Ευτυχώς, η οικογένεια της φοιτήτριας, υποψιάστηκε τι συνέβαινε μόλις την είδαν με ένα βρέφος και ανέφεραν στους υπαλλήλους ότι εκείνη είχε το βρέφος. Το βρέφος γύρισε στο νοσοκομείο χωρίς να τραυματισθεί. Η φοιτήτρια, έβαλε ακόμη και φωτογραφίες με τον εαυτό της και το μωρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Όλα θα πάνε καλά!»

Οι αρχές ανέφεραν ότι είχε προσχεδιάσει το να απαγάγει ένα μωρό, γιατί στο σπίτι της είχε κούνια, καρότσι και βρεφικά ρούχα.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για την απαγωγή και ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ικανή να δικαστεί.

Σχολιαστές στο YouTube συζήτησαν αυτό το εξωπραγματικό εγκλήματα, σημειώνοντας: «Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;» και «Ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως…».

Ένας άλλος έγραψε: «Είμαι χαρούμενος που το κοριτσάκι επέστρεψε στη μητέρα του».

Ένας άλλος σημείωσε την έλλειψη ασφάλειας, σχολιάζοντας: «Δεν θα έπρεπε τα μωρά να είναι πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στις νοσοκόμες;»

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top