ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Βικτόρια Μπέκαμ κατακτά και τα… σουπερμάρκετ

H πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος των Spice Girls που έγινε σχεδιάστρια μόδας, Βικτόρια Μπέκαμ, θα πουλάει πλέον τις δημιουργίες της στα σουπερμάρκετ Target, ακολουθώντας το παράδειγμα διάσημων οίκων όπως του Versace για τα H&M και της Κέιτ Μος για το Topshop, που στοχεύουν στο να διευρύνουν την πελατεία τους. «Κανονικά δεν τρελαίνομαι, όμως αυτή η συλλογή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ» έγραψε με ενθουσιασμό χθες Δευτέρα ένας μπλόγκερ από τη Νέα Υόρκη στο Twitter.
Η συλλογή «VB x Target» (Victoria Beckham for Target) σηματοδοτεί την πρώτη απόπειρα της σχεδιάστριας μόδας να εισέλθει στην αγορά των σουπερμάρκετ με δημιουργίες σε προσιτά σχετικά τιμές που απευθύνονται σε γυναίκες και παιδιά. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα επιχειρηματίας σχεδιάζει μια συλλογή για παιδιά, αντλώντας έμπνευση από το στυλ της 5χρονης κόρης της Χάρπερ.
Victoria-Beckham-Target-1
«Είμαι συγκλονισμένη από την ανταπόκρισή σας» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε την Κυριακή στο Twitter η 42χρονη Μπέκαμ με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής της.
«Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και λυπάμαι για τις αναβολές» συνέχισε στο tweet της η σχεδιάστρια που είναι μητέρα 4 παιδιών και είναι παντρεμένη με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Μετά τη διαφημιστική καμπάνια την οποία στήριξαν φίλοι της, ηθοποιοί, μοντέλα και προσωπικότητες της σόουμπιζ, τα αποθέματα πολλών δημιουργιών της είχαν εξαντληθεί χθες στον ιστότοπό της, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που αναμεταδίδει το αντίστοιχο Αθηναϊκό.
Οι θαυμαστές της δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τις προσιτές τιμές πώλησης: από 6 έως 70 δολάρια και για την πλειονότητα λιγότερα από 40 δολάρια.
Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top