ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό πριν το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ που θα κρίνει το πρωτάθλημα; Γιατί είναι τρελαμένος ο Έλληνας τεχνικός;

Τέλος στην ...πληγή της χαλαρής και χωρίς συγκέντρωση εισόδου του Ολυμπιακού στα ματς θέλει να βάλει εδώ και τώρα ο Τάκης Λεμονής.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει ...τρελαθεί από τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά συνολικά η ομάδα στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων, καθώς φαίνεται σαν να μπαίνουν οι παίκτες υπνωτισμένοι και χωρίς πυξίδα στα περισσότερα ματς, με αποτελέσματα να κυνηγάνε συνήθως από νωρίς στο σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός είχε οικτρή απόδοση στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα με την ΑΕΚ, οπότε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με απαράδεκτη αμυντική λειτουργία σε εκτέλεση φάουλ, ενώ η Ενωση απείλησε την ερυθρόλευκη εστία και με άλλα γκολ στο ξεκίνημα του ντέρμπι.

Παρόμοια και με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τραγικά και θα μπορούσε να δεχτεί το πρώτο γκολ πολύ πριν να το σημειώσει ο Βασιλείου στο 43'. Αλλά ακόμα κι έτσι, οι Ερυθρόλευκοι πάλι βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ και ισοφάρισαν στο τέλος.

Ακόμα και με τον Πλατανιά στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ από το α' ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με ανατροπή του σκορ. Τραγικό ξεκίνημα είχαν οι Ερυθρόλευκοι και στη Λεωφόρο (1-0 από τον Μπεργκ στο 15'), στην Κωνσταντινούπολη (1-0 στο 10’, 2-0 στο 22'), στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (Αϊνταρεβιτς 34'), αλλά και με τον Πανιώνιο στον Πειραιά (0-1 τελικό σκορ από το… 1ο λεπτό!).

Πίσω στο σκορ έμεινε ο Ολυμπιακός και στο κρίσιμο ματς Κυπέλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως κατάφερε στο τέλος να γυρίσει το ματς. Μαζί με την ήττα 2-0 στην Τούμπα, οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ συνολικά στα 9 από τα 13 τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να χάσουν στα 6 από αυτά, ενώ σε ένα ακόμα δεν νίκησαν (στη Λιβαδειά).

Στον αντίποδα, ο Τάκης Λεμονής έχει σίγουρα παρατηρήσει ότι όποτε ο Ολυμπιακός καταφέρνει να προηγηθεί, συνήθως φεύγει και νικητής από το γήπεδο! Με μοναδική εξαίρεση το 1-1 με την Μπεσίκτας στο Φάληρο (προηγήθηκε με τον Καμπιάσο, αλλά έκανε την ...γκάφα του αιώνα ο Λεάλι και ήρθε η ισοφάριση), ο Ολυμπιακός προηγήθηκε κατά σειρά κόντρα σε Βέροια, Αρη, Ηρακλή, Λάρισα, Οσμάνλισπορ (στην Τουρκία), Ατρόμητο και Κέρκυρα και στο τέλος ήταν εκείνος που πανηγύρισε.

Οπότε το κλειδί για να έρθει η νίκη απέναντι στον ΠΑΣ και μαζί το 44ο πρωτάθλημα, φαίνεται πως είναι να μπει δυνατά ο Ολυμπιακός στο ματς και να προηγηθεί! Αυτό ακριβώς έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Λεμονής ενόψει του κυριακάτικου ματς, καθώς δεν θέλει να προκληθούν "εμφράγματα" και "εγκεφαλικά" στο τελευταίο ματς για φέτος στο Φάληρο αν και πάλι μείνει πίσω στο σκορ η ομάδα του Πειραιά...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top