ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Αν και κανείς δεν τον… πίστευε, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει τρομερή σεζόν και δεν αποκλείεται να φέρει και λεφτά στο Λιμάνι το καλοκαίρι. Τι όμως δεν ισχύει;

Όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, που έκαναν λόγο για παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων και ελάχιστης προσφοράς.

Κι όμως, ο Σεμπά κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες, ειδικά με την φετινή του παρουσία στο Λιμάνι, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, όταν και άρχισε να "σκάει" από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος δεν εντυπωσίασε κανέναν από τα... πεπραγμένα του την περσινή σεζόν, ωστόσο με το ξεκίνημα της φετινής, άρχισε να... βγάζει μάτια. Καταλυτικός, φιλότιμος, με κρίσιμα γκολ και απόδοση στο 100% για τον Ολυμπιακό.

Όπως ήταν λογικό, αυτή έπεσε από το βαρύ πρόγραμμα των Ερυθρόλευκων, αλλά η παρουσία του 24χρονου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς και το γεγονός πως ήρθε στον Ολυμπιακό από την άσημη Εστορίλ.

Μετά τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις άρχισε το "γαϊτανάκι" των ενδιαφερόμενων, με την Γαλατασαράι να μπαίνει στο... παιχνίδι, όμως τελικά να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό από την τουρκική ομάδα.

Οι Πειραιώτες φέρονται να ζητούσαν περίπου 10 εκ. ευρώ από κάθε υποψήφιο "μνηστήρα" για να παραχωρήσουν τον Σεμπά, εντούτοις αυτά τα ποσά δεν "παίζουν" για την τουρκική ομάδα, που δεν μπορούν τα οικονομικά της να φτάσουν τόσο ψηλά.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει με το "σπαθί" του μια ενδεχόμενη μεταγραφή σε προηγμένο πρωτάθλημα, που με βάση τη χρονιά που κάνει, είναι πλέον πολύ πιθανή. Το ενδιαφέρον πάντως υπάρχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog και αυτό που μένει να δούμε αν θα προχωρήσει.

Ωστόσο, το ποσό που υπάρχει στο τραπέζι κινείται στα 4-5 εκ. ευρώ, χρήματα που αν φτάσουν επίσημα στα γραφεία του Ολυμπιακού, τότε η αποχώρηση του παίκτη θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top