ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η νεαρή κοπέλα και σύζυγος του 42χρονου άνδρα φαίνεται πως έπεσε σε μια καλά στημένη δολοφονική ενέδρα, καθώς ο άνδρας της είχε ζητήσει νωρίτερα να την συναντήσει σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα πάθους τελέστηκε χθες Τρίτη και μάλιστα καταμεσίς πολυσύχναστου δρόμου της κατεχόμενης Αμμοχώστου! Ο 42χρονος χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα ανέσυρε μαχαίρι καταφέρνοντας 6 τουλάχιστον μαχαιριές στην 25χρονη σύζυγο του, την οποία υποπτευόταν για εξωσυγική σχέση.

Σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδει ο τουρκοκυπριακός τύπος, ο 42χρονος θεωρούσε ότι η 25χρονη τον είχε απατήσει και εξαγριωμένος βρέθηκε στο σημείο όπου νωρίτερα της είχε κλείσει το ραντεβού. 

Λόγοι ζήλιας φέρονται να οδήγησαν τον 42χρονο Οζγκιούρ Οκουμούς να σκοτώσει χθες με μαχαίρι την 25χρονη σύζυγό του, Μπουρτζιού σε κεντρικό δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, λίγο πριν τις 11 το πρωί. Το γεγονός παρουσιάζεται σήμερα στα πρωτοσέλιδα σχεδόν όλων των τ/κ εφημερίδων. Το ζευγάρι ήταν σε καφετέρια όταν άρχισαν να καβγαδίζουν. Η νεαρή Μπουρτζιού, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, βγήκε έξω από το μαγαζί νευριασμένη και την ακολούθησε ο σύζυγός της κρατώντας μαχαίρι. Της επέφερε έξι μαχαιριές στην καρδιά και το λαιμό.

Η Χαβαντίς γράφει ότι δεκάδες άτομα παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά κανείς δεν παρενέβη. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς έστρεψε στη συνέχεια το μαχαίρι εναντίον του και στο στήθος του, πέφτοντας κάτω. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι την 25χρονη μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Αμμοχώστου πολίτης με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Εκεί προσπάθησαν να την επαναφέρουν αλλά είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της.

Ο 42χρονος επίσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που προφανώς κλήθηκε από πολίτη στη σκηνή. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και έχει διαφύγει του κινδύνου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Οκουμούς είχε δημοσιεύσει στις 17 Απριλίου στο λογαριασμό του στο facebook ένα ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν με τίτλο “Το τέλος της Αϊτέν” που αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας.

Ο Οκουμούς φέρεται τις τελευταίες 5 ημέρες να έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα από τη σύζυγό του όπου “αστυνομικοί” προέβησαν σε έρευνες για ναρκωτικά. Η 25χρονη ήταν φοιτήτρια. Σήμερα επρόκειτο να γίνει η νενομισμένη νεκροψία στη σορό της. Μετά την κηδεία η σορός της θα σταλεί στην οικογένειά της στην Τουρκία. Ο δολοφόνος σύζυγος έχει τεθεί υπό σύλληψη αναφέρεται και τοποθετήθηκε “αστυνομικός” έξω από την εντατική όπου νοσηλεύεται.
Πηγή ΦΩΤΟ: Offsite.com.cy
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top