ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το χειρότερο σε αυτή τη χώρα δεν είναι ότι μια κυβέρνηση δεν παραδέχεται το λάθος της...
αλλά το ότι ζητάει και τα ρέστα από πάνω, για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες εκδρομείς του Πάσχα στους ημιτελείς αυτοκινητοδρόμους.

Αντί το υπουργείο Υποδομών να γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τον πολύωρο «Γολγοθά» που έζησαν, έρχεται με ανακοίνωσή του να ξεστομίσει το απίστευτο επιχείρημα ότι «μποτιλιαρίσματα γίνονται και στο Λος Άντζελες για το Thanksgiving (σ.σ. Ημέρα των Ευχαριστιών)»!

Ας δεχτούμε πως πράγματι και σε άλλες χώρες του πλανήτη σχηματίζονται ουρές στους δρόμους. Ωστόσο, σε αυτές το κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται σε έτοιμα έργα και όχι σε αυτοκινητοδρόμους που παραδόθηκαν ημιτελείς άρον – άρον!

Και επειδή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αποφάσισε να το «τερματίσει», ισχυρίζεται ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν υπήρξε ποτέ και πως για όλα αυτή η «μονταζιέρα» των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι και αδιάντροποι: Αντί να απολογηθούν, έρχονται να το παίξουν και τιμητές, λέγοντας πως όσα διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα ήταν... επιστημονική φαντασία!
Φυσικά δεν λένε το παραμικρό για το ότι οι νέοι δρόμοι, στους οποίους έκοβαν πριν από λίγο καιρό κορδέλες, θα ξανακλείσουν, καθώς εκκρεμεί η ασφαλτόστρωσή τους.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top