ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Πώς η πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν «καμουφλάρει» τα περιττά κιλά της

H Σαρλίζ Θερόν δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της για χάρη των ρόλων της, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές και το έκανε πρόσφατα προκειμένου να υποδυθεί μια έγκυο μητέρα τριών παιδιών.

Πρόκειται για τη νέα ταινία της Tully τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στο Βανκούβερ, στον Καναδά.
SplashSplashΓια τις ανάγκες της συγκεκριμένης ταινίας, η Θερόν πήρε 15 ολόκληρα κιλά, προκειμένου να υποδυθεί τη Marlo, μητέρα 3 παιδιών η οποία στο έργο είναι έγκυος. Και για να είναι πειστική στο ρόλο της, πήρε 15 κιλά (δείτε την εδώ).
«Ναι, είμαι πολύ χοντρή αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει μιλώντας για τα κιλά που πήρε.
ReutersReutersΚαι όπως φαίνεται η πανέμορφη ηθοποιός δεν έχει αγχωθεί για να χάσει αυτά τα κιλά, αν και ήδη έχει ξεφορτωθεί τουλάχιστον τα μισά από αυτά. Αποδεικνύει δε ότι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα, παραμένει όμορφη ακόμα και με μερικά κιλά παραπάνω.
Τις τελευταίες μέρες, η Θερόν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας «The Fate of the Furious». Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, η 41χρονη ηθοποιός από τη Νότια Αφρική εμφανίστηκε με μια ψηλόμεση φούστα Gucci σε γραμμή Α και ένα εκπληκτικό Gucci πουκάμισο με βολάν.
SplashSplashΣυνδύασε το outfit με μαύρα μποτάκια και ήταν πανέμορφη.
SplashSplash
SplashSplash
SplashSplashΣε παλαιότερη εμφάνισή της στα τέλη Μαΐου είχε επιλέξει μια τουαλέτα αλά Τζέσικα Ράμπιτ, η οποία αγκάλιαζε τις καμπύλες της και δεν δίστασε να αποκαλύψει την κυτταρίτιδα στο πόδι της.
SplashSplash
SplashSplashEνώ στην τελευταία της εμφάνιση, επέλεξε ένα πιο ακραίο outfit με κάθετες ρίγες, το οποίο αν και είχε πολλή διαφάνεια, την κολάκευε αρκετά.
SplashSplash

Πηγή: www.thetoc.gr/Tο διαβάσαμε εδώ 
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top