ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Όσο ο Φώτης Μπόμπολας παραμένει στον Πήγασο η στρόφιγγα των τραπεζών δεν πρόκειται να ανοίξει. Σε συνάντηση των τραπεζιτών με τον ιδιοκτήτη του ομίλου, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.

Η πρόταση που κατατέθηκε αφορά στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ομίλου Πήγασος από τον όμιλο Σαββίδη και την παραμονή της οικογένειας Μπόμπολα με μειοψηφικό ποσοστό.
Από την πλευρά του εκδότη προτάθηκε κούρεμα 100 εκατ. ευρώ από τα χρέη των εταιρειών Πήγασος, Ιριδα και Ευρώπη με σκοπό την αναδιάρθρωσή τους και την είσοδο σε αυτές του μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Σύμφωνα με την πρόταση στην νέα εταιρεία η πλευρά Μπόμπολα θα κατέχει το 49% και η πλευρά Σαββίδη το 51%. Η νέα εταιρεία θα έχει να διαχειριστεί ένα δάνειο της τάξης των 60 εκατ. ευρώ μετά από το κούρεμα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλευρά των τραπεζών είναι πολύ επιφυλακτική στην εν λόγω πρόταση καθώς δυσκολεύονται να αποδεχτούν τέτοιου ύψους «κούρεμα» των δανείων, με τον εκδότη στο σχήμα. Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι σήμερα στον Πήγασο τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου 2016.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top