ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Χαμός στο λιμάνι με τα στόπερ! Ποιοι έβαλαν στο μάτι το "ερυθρόλευκο" αστέρι και πόσα -φοβερά- λεφτά μπορεί να δώσουν για να το πάρουν; Τι σχέση έχει με το deal ο Μανωλάς;

Καυτό αναμένεται το καλοκαίρι στο Λιμάνι στο μεταγραφικό μέτωπο, με τα πρώτα σενάρια ήδη να δίνουν και να παίρνουν. Το πιο σοβαρό ζήτημα φαίνεται πως προκύπτει στη θέση του στόπερ, όπου οι μέχρι τώρα ενδείξεις εμφάνιζαν μια βεβαιότητα στον Ολυμπιακό σχετικά με το δίδυμο της νέας σεζόν.

Οπως προέκυπτε απ' όσα συζητούνταν πέριξ της Πλατείας Αλεξάνδρας, στον Ολυμπιακό ο πρωταρχικός στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο με βασικούς τον Ρέτσο, σε ρόλο νέου Αβραάμ Παπαδόπουλου και ενός ξένου πολύ καλού και γνωστού αμυντικού, ο οποίος θα είχε τη βαρύτητα του ονόματος και το αγωνιστικό κύρος του Ολοφ Μέλμπεργκ.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα δεδομένα ανατρέπονται από την εντονότατη φημολογία πως ο Ρέτσος αντί για ...Αβραάμ μπορεί να γίνει νέος Κυριάκος Παπαδόπουλος και να αποχωρήσει πολύ νωρίς και σε πολύ μικρή ηλικία από το Λιμάνι με προορισμό την Μπουντεσλίγκα!

Ο 18χρονος στόπερ έχει ...τρελάνει τους ιθύνοντες της Γκλάντμπαχ με τις επιδόσεις και το ταλέντο του και όπως λέγεται στη Γερμανία, στην Μπορούσια είναι αποφασισμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να κάνουν δικό τους τον νεαρό διεθνή. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Γκλάντμπαχ είναι αποφασισμένη να καταθέσει στον Ολυμπιακό επίσημη προσφορά της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, καθώς έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές από κοντά τον παίκτη και έχει πειστεί ότι είναι αυτό ακριβώς που αναζητά για το κέντρο της άμυνάς της.

Ας μην ξεχνάει κανείς άλλωστε, ότι τα δύο τελευταία χρόνια βασικός στο κέντρο άμυνας της γερμανικής ομάδας είναι ένας παίκτης μόλις 21 ετών, ο Δανός Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος έχει κάνει τόσο καλές εμφανίσεις και έχει παρουσιάσει τέτοια πρόοδο ώστε τον κάλεσε πίσω στο Λονδίνο η Τσέλσι, στην οποία και ανήκει με συμβόλαιο έως το 2020.

Στη Γκλάντμπαχ κρίνουν ότι ο Ρέτσος έχει στο παιχνίδι του τα στοιχεία του Κρίστενσεν και ετοιμάζονται να κάνουν την καθοριστική κίνηση για την απόκτησή του, που σίγουρα θα βάλει σε μεγάλους ...μπελάδες και "πονοκεφάλους" τον Ολυμπιακό σχετικά με το τι να πράξει.

Αλλωστε, στη Γερμανία επιμένουν ότι η πρόταση της Γκλάντμπαχ θα είναι μίνιμουμ της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, με διάθεση να ανέβει ακόμα και στα 12 εκατ. και ασφαλώς καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πει εύκολα "όχι" σε τέτοιου ύψους προτάσεις.

Πάντως, ο "πονοκέφαλος" στο Λιμάνι μπορεί και να γίνει ακόμα πιο δυνατός, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Bild ότι και η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την Γκλάντμπαχ στο ύψος της προσφοράς για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Στο Τορίνο είναι σαφές πως το μετάνιωσαν οικτρά που το 2014 δεν προχώρησαν μέχρι τέλους την υπόθεση της απόκτησης από το Λιμάνι το Κώστα Μανωλά, καθώς τα τελευταία στιγμή έκαναν πίσω, θεωρώντας υπερβολικά υψηλό το τίμημα που ζητούσαν οι Πειραιώτες.

Ανοιξαν έτσι το δρόμο στη Ρόμα για να τον αποκτήσει και τώρα οι Ρωμαίοι απαιτούν περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή Ελληνα στόπερ!

Η Γιουβέντους τον θέλει, όμως, βλέποντας ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της και με τον Ρέτσο, προσφέροντας πολύ λιγότερα, το πιθανότερο είναι πως θα στρέψει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά προς τον νυν και παίκτη του Ολυμπιακού. Κι ακόμα είμαστε στον Απρίλιο...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top