ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το όνομά του είναι Οράσιο Βιγιέγκας. Είναι μέντιουμ από το Τέξας. Ή έτσι ισχυρίζεται, τουλάχιστον, καθώς η μεγαλύτερή του… πρόβλεψη είναι πως είχε δει ήδη από το 2015 αυτό που κάνεις τότε δεν υπολόγιζε. Πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Επίσης, ισχυρίζεται πως προέβλεψε την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία αλλά αυτό, μεταξύ μας τώρα, είναι σα να προβλέπεις πως κάποια στιγμή θα… κάνει σεισμό.

Πριν μερικές ημέρες το μέντιουμ είπε πως είδε ένα όραμα, σύμφωνα με το οποίο, «τεράστιες μπάλες φωτιάς, έπεφταν από τον ουρανό και έπληξαν τη Γη. Οι άνθρωποι έτρεχαν να κρυφτούν από την καταστροφή». Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως θεωρεί πως αυτός ήταν ένας συμβολισμός που παραπέμπει στην πυρηνική καταστροφή.

Ο τύπος αυτός, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral καθώς έκανε μια ακόμα πρόβλεψη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, όχι τόσο… αναίμακτη όσο η εκλογή Τραμπ. Ο Βιγιέγκας ισχυρίζεται πως στις 13 Μαΐου, σε 23 και σήμερα δηλαδή, θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!

Σύμφωνα με τον Βιγιέγκας η εμπόλεμη σύρραξη που «θα φέρει μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο» θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2017.  Υπεύθυνος για την έναρξη του πολέμου θα είναι (ποιος άλλος;) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και άμεσα στη μάχη θα ριχτούν η Ρωσία, η Κίνα και η Βόρεια Κορέα προκειμένου σιγά- σιγά η σύρραξη να λάβει παγκόσμιο χαρακτήρα.

Πως προέκυψε η 13η Μαΐου; Αρχικά, μέντιουμ… είναι ότι θέλει λέει. Στη συνέχεια, και πέρα από την απαραίτητη για τέτοια θέματα πλάκα, ο Βιγιέγκας αναφέρει πως ο πόλεμος θα αρχίσει στην εκατοστή επέτειο από την τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα, δηλαδή την εικαζόμενη εμφάνιση της μητέρας του Ιησού στην πόλη Φατίμα της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με το θρύλο, η τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα έγινε στις 13 Μαΐου του 1917, πράγμα που σημαίνει ότι η εκατοστή επέτειός της είναι στις 13 Μαΐου του 2017. Το μέντιουμ υποστηρίζει ότι η τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα ουσιαστικά προείδε το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τέλος, ο Βιγιέγκας, που ισχυρίζεται πως ο Θεός τον κράτησε ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, προκειμένου να εστιάσει στα πνευματικά του καθήκοντα, θεωρεί πως ένα πιθανό σενάριο είναι η αρχή της εκπλήρωσης της προφητείας του να είναι ο θάνατος του Άσαντ σε κάποιον επικείμενο αμερικανικό βομβαρδισμό στη Συρία!

Πηγή: dailystar
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top