ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κάποιοι ισχυρίζονται πως το να είσαι σ#ξι είναι κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Εμείς θα διαφωνήσουμε και για την ακρίβεια σου έχουμε 10 εύκολα τρικς για να φαίνεσαι πιο σ#ξι… από αύριο!

Φρόντισε να κάνεις πάντα eye contact
Δεν μιλάμε μόνο για τον φίλο σου, αλλά και με οποιονδήποτε μιλάς μέσα στη μέρα σου. Το να κοιτάς τον άλλον μέσα στα μάτια όση ώρα του μιλάς δείχνει πως έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε αυτά που λες.

Χρησιμοποίησε το μυαλό σου
Ένα υγιές και κοφτερό μυαλό μπορεί να είναι πολύ πιο σ#ξι και από ένα όμορφο σώμα. Γι’αυτό εκπαίδευσε το μυαλό σου διαβάζοντας βιβλία, ενημερώνοντάς το για όλες τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα και ξεκινώντας ενδιαφέρουσες κουβέντες με τους γύρω σου.

Το χιούμορ μετράει πολύ
Άνδρες και γυναίκες ελκύονται περισσότερο από άτομα με χιούμορ ακόμα και αν αυτά δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Απλά θυμήσου να μην παίρνεις πολύ σοβαρά τον εασυτό σου και τον κόσμο γύρω σου.

Φτιάξε τα μαλλιά σου
Μπορεί να σου φαίνεται πολύ απλό και ρηχό (ίσως) αλλά είναι τόσο μα τόσο σημαντικό. Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες σπαταλάμε 20 χρόνια από τις ζωές μας με το να αγχωνόμαστε για τις bad hair days που περνάμε. Φτιάξε τα μαλλιά σου κάθε μέρα και θα δεις μεγάλη αλλαγή στην αυτοπεποίθησή σου.

Δείξε τους καρπούς σου
Φρόντισε δηλαδή να έχεις πάντα τους καρπούς σου εκτεθειμένους. Αυτό βοηθάει επειδή οι αδένες στους καρπούς εκπέμπουν φερομόνες οι οποίες προκαλούν συναισθήματα έλξης στους γύρω σας.

Δεν είναι απαραίτητο να δείχνεις πολύ δέρμα για να είσαι σ#ξι
Το σημαντικό είναι να καταλάβεις ποια σημεία πάνω σου σού αρέσουν και με αυτό ως κριτήριο να αγοράσεις ρούχα που θα τα τονίσουν.  
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top