ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ακόμα και σχέσεις που τελειώνουν με καλό τρόπο αφήνουν συχνά ξοπίσω τους αισθήματα πικρίας, πόσο μάλλον όταν ο ένας από τους δύο δεν φαίνεται να χωνεύει τον χωρισμό.



Κάτι που συμβαίνει αναμφίβολα στον τύπο της ιστορίας μας, ο οποίος περνά το λούκι του, καμιά αμφιβολία, είπε ωστόσο κάποια στιγμή να δει το πράγμα από την κωμική του πλευρά.


Γιατί πώς αλλιώς να υποδεχτείς το γεγονός ότι συνεχίζει να της στέλνει το ίδιο ακριβώς μήνυμα κάθε μέρα την ίδια ώρα; Ως πλάκα μόνο!


Κι αυτό το κάνει καθημερινά για να την ενημερώνει για το γεγονός ότι τη μισεί. Με κωδικό όνομα «Picasso» στο Twitter, ο τύπος έχει βάλει ξυπνητήρι στις 7:45 κάθε πρωί ώστε να θυμάται να στέλνει το ημερήσιο μήνυμα στην πρώην σύντροφό του που αποκαλύπτει κάθε φορά τον ίδιο φυσικά συναισθηματικό του κόσμο…



Το πράγμα συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια και έχουν πια συσσωρευτεί πάνω από 1.000 τέτοια μηνύματα μίσους. Τα περισσότερα γράφουν εξάλλου αυτό το απλό «σε μισώ». Πολλοί έχουν προσπαθήσει από το Twitter να τον μεταπείσουν ή τον κακολογούν για τα καμώματά του, εκείνος πάντως απαντά στα πικρόχολα σχόλια με το εξής «τιτίβισμα»:  



Ακόμα και η WikiHow σύρθηκε στον χορό του και του έστειλε ένα άρθρο της για τους τρόπους που μπορείς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό! Για γέλια και για κλάματα…

mshsfhssegdrghtrte2
Πηγή: newsbeast.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top