ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Παρά την πίεση από τον ανταγωνισμό και ειδικότερα από τον ΣΚΑΙ με τη σαρωτική επιτυχία του «Survivor»…
ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να επενδύσει σε νέο πρόγραμμα λίγο πριν το τέλος της σεζόν και να μη μεταθέσει το σύνολο των σχεδίων του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Έτσι έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 21 Απριλίου την πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance» και για τις 23 του ίδιου μήνα την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR», με στόχο να στηρίξει το προφίλ του και να επιβεβαιώσει στα μάτια και στη συνείδηση της τηλεοπτικής κοινής γνώμης ότι είναι το νούμερο ένα κανάλι στην ψυχαγωγία.
Παρόλα αυτά το κενό στο πρόγραμμα του σταθμού μετά το «διαζύγιο» με τον Τζώνη Καλημέρη παραμένει και ζητά επειγόντως να καλυφθεί… Διότι όσο η διεύθυνση προγράμματος παραμένει ακέφαλη και χωρίς καπετάνιο τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.
Ωστόσο στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται λύση… Αφού οι συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο δεν ευδοκιμούν. Μάλιστα λέγεται ότι ο Θοδωρής Κυριακού είχε την ευκαιρία να συναντήσει το πρώην στέλεχος του καναλιού στο γνωστό παζάρι των Καννών την περασμένη εβδομάδα… αλλά η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές παραμένει ακόμη μεγάλη.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το πρώην στέλεχος, εκτός από τις προσωπικές του απαιτήσεις ως προς το οικονομικό, ζητά διευρυμένες αρμοδιότητες, αλλά και συγκεκριμένο budget για τη διεύθυνση προγράμματος… προκειμένου να αναλάβει και να δεσμευθεί ότι θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Προς το παρόν λοιπόν δεν αναμένονται αλλαγές… Στο κοντινό μέλλον όμως, δεν αποκλείεται τίποτα!
Έτσι η θέση παραμένει κενή… με τον Τζώρτζη Ποφάντη να εποπτεύει προσωρινά την κατάσταση… Αλλά ως γνωστόν ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… Βεβαίως το στέλεχος του καναλιού γνωρίζει ότι πρόκειται για ηλεκτρική καρέκλα… για αυτό και είναι επιφυλακτικός στο να αποδεχθεί επισήμως τα καθήκοντα του διευθυντή προγράμματος!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top