ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Μόλις 10.000 από τους συνολικά 100.000 εργαζόμενους σε έως 2 εργοδότες από τους
οποίους αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών έχουν δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ και κατά συνέπεια έχουν μοιραστεί την καταβολή των εισφορών με τον εργοδότη του.
Οι υπόλοιποι, είτε δεν πρόλαβαν τις ημερομηνίες, είτε παραμένουν απλήρωτοι σε πολλές περιπτώσεις, είτε στην χειρότερη περίπτωση, καλούνται να καλύψουν μόνοι τους το σύνολο των εισφορών.
Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη πληρωμή εισφορών μηνός Ιανουαρίου έληξε την Περασμένη Παρασκευή 7 Απριλίου.
Να σημειωθεί ότι για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους δήμους που απασχολούν πολλούς εργαζόμενους με μπλοκάκι και αναμένεται να τους δηλώσουν στην σχετική πλατφόρμα, για τις δηλώσεις Ιανουαρίου και την καταβολή των αντίστοιχων εισφορών έχει δοθεί παράταση έως τις 28 Απριλίου.
Αναλυτικά, μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες, από τις 28/3 όταν και άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις ΑΠΔ δηλώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10.000 συμβάσεις εργαζομένων με δελτίο παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι απασχολούνται σε έως 2 εργοδότες.
Να σημειωθεί μάλιστα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία από τους εργαζόμενους με έως 2 εργοδότες, έχουν ήδη λάβει ειδοποιητήρια για να πληρώσουν εισφορές ως ελεύθεροι επαγγελματίες, και ο ΕΦΚΑ τους χρεώνει κανονικά.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top