ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Λίγες ώρες μετά την καταδίκη του ζεύγους Σώρρα σε 8 χρόνια κάθειρξη για την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό
κακουργήματος και τις άκαρπες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ο καταζητούμενος αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις λύνει τη σιωπή του. Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβασε στο facebook μιλά για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.


Μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό σε άγνωστη τοποθεσία και φορώντας μαύρα ρούχα, καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.


Μεταξύ άλλων λέει πως στην Ελλήνων Πολιτεία που ονειρεύεται δεν θα υπάρχουν φυλακές και τονίζει πως η δίκη του ήταν παρωδία. ''Εάν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί. Συσπειρωθείτε με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι δικά σας. Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν κάθε χαρτί''.


Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν πιθανότατα για να τον σώσουν. ''Τι περιμένετε; Δικά σας είναι τα λεφτά! Ξεσηκωθείτε μην τους αφήνετε να σας δουλεύουν άλλο. Τι περιμένετε; Να λέει το κάθε κανάλι το κοντό του και το μακρύ του; Όποιος ξαναπεί σε κανάλι αυτά που θέλει και δεν τα αποδείξει λιώστε τον στη μήνυση. Φτάνει πια! Αφού τους αρέσει το δικαστικό τους σύστημα, πηγαίνετε με το δικαστικό του σύστημα και λιώστε τους στις μηνύσεις. Ενωθείτε''!


Προς το τέλος του βίντεο ο Αρτέμης Σώρρας ανεβάζει τους τόνους: ''Βγαίνουν στα κανάλια όλα τα φρικιά και λένε ότι θέλουν. Η εντολή μου είναι να μην κάνετε βήμα πίσω! Ενωθείτε και διοικήστε τις περιφέρειές σας. Το τι θα γίνει με εμένα είναι άλλη ιστορία. Τίποτα δεν έχει ο Σώρρας. Όλα δικά σας είναι. Σας τα μεταβίβασα όλα! Το κεφάλι ψηλά. Εμένα δεν θα με λυγίσουν. Δεν θα λυγίσουν ούτε τα γόνατα ούτε το κεφάλι''


Κλείνοντας ο Αρτέμης Σώρρας αναφέρεται στη γυναίκα του και υποστηρίζει ότι καταδικάστηκε άδικα επειδή στόχος ήταν ο ίδιος: ''Είναι μεγάλη μου τιμή που είναι γυναίκα μου και όσο αντέξει. Μεγάλη μου τιμή που είστε αδέρφια μου και αίμα μου όλοι εσείς. Ο πολεμιστής αν χρειαστεί σκοτώνει για να πετύχει το σκοπό του. Θα είμαι πάντα μαζί σας ακόμα και αν δεν είμαι μαζί σας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς''




Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας


Ο Σώρρας καταδικάστηκε όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή. Το ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί ήδη. Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο δικαστήριο δεν πήγε ο Αρτέμης Σώρρας αλλά ένας δικηγόρος για να ζητήσει αναβολή της δίκης, την οποία τελικά δεν πήρε. Ακούστε τι είπε ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση...




Χαμός στο twiiter μετά την απόφαση


Συνεργάτες και πιστοί του Σώρρα παρομοιάζουν στο facebook τη δίκη με εκείνη του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, ενώ οι «άπιστοι» τους «τρολάρουν» γράφοντας «Ο Κολοκοτρωνης δε ζητουσε αναβολες επειδη πονουσε η μεσουλα του». Την ίδια ώρα στο twitter γίνεται πάρτυ με το hashtag «free_Σώρρας». «Εδώ φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη, θα αφήναμε έξω τον Ολύμπιο Αρτέμη;», «Αν είχε χιούμορ ο δικαστής, θα έκανε την ποινή του Σώρρα εξαγοράσιμη 600 δις», «Ούτε τρισεκατομμυριούχο δεν σε αφήνουν να γίνεις σε αυτή τη χώρα», είναι μερικά από τα tweets των ευφάνταστων χρηστών του διαδικτύου.

Πηγή: newsit.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top