ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στον καναπέ, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει!



Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα media ασχολούνται καθημερινά με το reality επιβίωσης! Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη, έχει πλέον καθιερώσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στην εκπομπή της στο οποίο μιλούν για το Survivor!

Σήμερα στην εκπομπή της λοιπόν ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου ή αλλιώς την «μπουλντόζα»-όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της-από την ομάδα των «Διάσημων», η οποία μας έχει απασχολήσει πολύ με την παρουσία της και τους τσακωμούς της στο παιχνίδι!

Όπως θα δείτε όμως και στο παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια δεν τσακώνεται μόνο μέσα στο παιχνίδι! Υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο τσακωμών στη ζωή της…

Είχε ξεκινήσει να γίνεται γνωστή μέσα από το τότε X-Factor, που είχε τσακωθεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος της έλεγε πως δεν θέλει να βλέπει στο χώρο τέτοιες γυναίκες σαν την Ειρήνη, που έχουν μέτριες φωνές και καλή εμφάνιση και είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα! Δείτε όσα δεν γνωρίζετε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο παρακάτω βίντεο:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top