ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
25η Μαρτίου, η ημερομηνία που μνημονεύουμε και δοξάζουμε τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Ακολουθείται από συγκεκριμένες παραδόσεις όπως ο εκκλησιασμός, οι παρελάσεις, ο μπακαλιάρος και οι πατροπαράδοτες ταινίες στην τηλεόραση...

Αυτή η ημέρα είναι συνδεδεμένη με αυτές και δεν διανοούμαστε να μην της δείχνει η Τv. Οι πιο διαδεδομένες είναι ο Παπαφλέσσας και οι Σουλιώτες και όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει λατρεύουμε φανατικά να τις βλέπουμε. Σε όσες επαναλήψεις κι αν τις έχουμε δει όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που ίσως να μην τα έχουμε προσέξει.

Όπως το γεγονός ότι στην ταινία οι "Σουλιώτες" παίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά "Δύο Ξένοι", ο Δημήτρης Τσούτσης υποδυόμενος το ρόλο του Πήλιου Γούση. Επιπλέον, είχε παίξει και για λίγα λεπτά στην ταινία "Παπαφλέσσας" την ώρα που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βγάζει τον λόγο του στο μεγάλο συμβούλιο.





Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τον καναλάρχη Νικηφόρο Κασσιμάτη σε πολύ νεότερη ηλικία στις δύο αυτές ιστορικές ταινίες καθώς και στην σειρά του Mega.



Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top