ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να βρίσκεται μέσα σε μια ουρά ενός κροταλία; Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που θα δείτε δεν σας περνάει με τίποτα από το μυαλό!Ο Daniel και ο γιος του, ο Lincoln, δημιούργησαν ένα κανάλι στο YouTube το 2014, προκειμένου να βοηθηθεί ο Lincoln με ένα επιστημονικό του έργο. Από τότε, έχουν αφιερώσει το κανάλι τους στην εξερεύνηση διαφορετικών αντικειμένων και έχουν κερδίσει πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία!
Άντρας κόβει στα δύο την ουρά ενός κροταλία και δεν φαντάζεται με τίποτα τι θα αντικρίσει στο εσωτερικό του. - Εικόνα1
Στο τελευταίο βίντεό τους, ο Daniel και ο Lincoln αποφάσισαν να ακούσουν την πρόταση του κοινού τους και να τεμαχίσουν την ουρά ενός κροταλία. Όταν παρέλαβαν την ουρά του κροταλία από το eBay, ο Daniel και ο Lincoln άρχισαν να την εξερευνούν. Ως προειδοποίηση, θυμίζουν στους θεατές τους ότι αυτά τα πειράματα δεν θα πρέπει να μιμούνται, εκτός αν υπάρχει η κατάλληλη κατάρτιση σε θέματα ασφαλείας. Τώρα παρακολουθούμε τι συμβαίνει τη στιγμή που ο Daniel παίρνει ένα κοπίδι και αρχίζει το άνοιγμα της ουράς του κροταλία. Αυτό που βλέπουν στο εσωτερικό της είναι απλά μαγευτικό!
Άντρας κόβει στα δύο την ουρά ενός κροταλία και δεν φαντάζεται με τίποτα τι θα αντικρίσει στο εσωτερικό του. - Εικόνα2
Όταν κουνούσαν την ουρά νόμιζαν πως ο ήχος που βγάζει οφειλόταν σε κάτι που υπήρχε μέσα της, αλλά όταν την άνοιξαν, κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε τίποτα στο εσωτερικό της και πως ο ήχος αυτός προερχόταν από το κέλυφός της! Απίστευτο;
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top