ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Οι τίτλοι τέλους που έβαλαν στον γάμο τους είναι οριστικοί και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης…
Τι γύρευαν, όμως, μαζί το απόγευμα της Κυριακής;

Μπορεί να χώρισαν μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις καθώς προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πέρασαν μαζί το απόγευμα της Κυριακής στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Η Κυριακή λοιπόν είναι μια μέρα που το πρώην ζευγάρι αφιερώνει στα παιδιά του, παρόλο που οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, είναι πάνω από όλα γονείς του μικρού Γιαννάκη και του Δημητράκη!

Καθώς η χθεσινή μέρα ήταν ηλιόλουστη ο Γιώργος Λιάγκας, σαν δεινός κολυμβητής, την απόλαυσε και με το παραπάνω! Έβαλε το μαγιό του, πήρε τον κουμπάρο του, Θάνο Παράσχο και έτρεξε στον Αστέρα Βουλιαγμένης! Στην παρέα των δύο αντρών αργότερα προστέθηκαν και οι δίδυμες αδερφές Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη, δημοσιογράφοι που γνωρίζονται με τον Γιώργο από την εποχή που εργάζονταν όλοι μαζί στο Star!

Ωστόσο, κανείς δεν κατάλαβε την έλευση της Φαίης Σκορδά στον Αστέρα, η οποία έφτασε στις τρεις το μεσημέρι με τους δύο γιους της! Η παρουσιάστρια προτίμησε να μην κατευθυνθεί στην παραλία αλλά σε εστιατόριο όπου εκεί την περίμενε ένα φιλικό ζευγάρι με τα παιδιά του!

Ύστερα από λίγη ώρα κατέφτασε στο εστιατόριο και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Θάνο Παράσχο! Τα πιτσιρίκια των Λιάγκα-Σκορδά έπαιζαν με τα παιδιά του φιλικού τους ζευγαριού και το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζεύγος ήταν ιδιαίτερα καλό! Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top